”Noua Udrea”, demisă de Ludovic Orban de la Ministerul Turismului. Blonda sexy nu mai este secretar de stat

Premierul Ludovic Orban a semnat eliberarea din funcție a blondei care era considerată urmașa Elenei Udrea la Ministerul Transporturilor.

Author: Radu Constantin marți 12 noiembrie 2019 , 08:36

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Cristina Ioana Tărteață, bomba-sexy de la Ministerul Turismului, a fost trimisă acasă de către premierul Ludovic Orban în primele zile după ce acesta s-a instalat la Palatul Victoria.

Supranumită ”noua Elena Udrea”, Tărteață a fost înscăunată în 2017 în funcția de Secretar de Stat, pe vremea cabinetului Grindeanu și a rezistat în funcție până acum câteva zile. În urmă cu doi ani, ”noua Udrea” avea deja în declarația de avere bijuterii de 25.000 euro, o mașină de lux în garaj și un împrumut de 60.000 euro luat de la un controversat om de afaceri de origine arabă.

Citeste si: Ludovic Orban a anunțat propunerile României pentru comisarul european

Cristina Tărteață, de la asistent manager la secretar de stat

Cristina Ioana Tărteață a absolvit în 2002 Facultatea de Management Financiar-Contabil din cadrul Universității Spiru Haret și și-a început cariera ca ofițer de cont la o bancă din București. În 2004, ea devine asistent manager al lui Marian petre Miluț, președinte al Uniunii Naționale a Patronatului Român (ulterior Președinte al PNȚCD), după care urmează o pauză profesională până în 2009 când se angajează ca director de imagine la o firmă de pază. Doi ani mai târziu face marele salt către politică, devenind consilier parlamentar la Senat iar în același an începe cursurile Institutlui Diplomatic Român.

În 2012 se înscrie la Colegiul Național de Apărare iar în 2016 devine doctorand în Științe Politice și Relații Intenaționale. Între timp, Cristina Tărteață devenise deja Concislier la Comisia pentru Transporturi și Energie din Senatul României, iar din 2017 – Secretar de Stat la Ministerul Transporturilor. Ea a fost aproape să prindă un loc de europarlamentar pe listele PSD la alegerile din luna mai, însă partidul a prins doar 8 locuri. Cristina Ioana Tărteață a câștigat 9.000 lei pe lună în funcția de Consilier de Stat la Ministerul Turismului.  

 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si