Noul ministru al Justitiei va pregati un nou proiect de modificare a legii penale, in maximum 45 de zile

Noul ministru al Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca va pregati in maximum 45 de zile un proiect de lege care sa fie trimis Parlamentului pe subiectul modificarilor ce urmeaza a fi aduse Codurilor penal si de procedura penala pentru punerea in acord cu deciziile Curtii Constitutionale.

A.C., sâmbătă 04 martie 2017 , 10:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

"Ca orizont de timp, chiar ieri vorbeam cu colegii mei de la Ministerul Justitiei, intentionam ca in maxim o luna, o luna si jumatate, sa prezentam Guvernului un draft, un proiect de lege care sa fie insusit de catre Guvern si sa fie trimis Parlamentului spre dezbatere. Cu alte cuvinte, obligatie pe de o parte si dezbatere parlamentara, pe de alta parte, excluzand ideea Ordonantei de Urgenta", a afirmat Tudorel Toader, potrivit Radio Romania Iasi.

 

Totodata, el a precizat ca va exlcude varianta adoptarii modificarilor la legislatia penala prin ordonanta de urgenta.

"Ca orizont de timp, chiar ieri vorbeam cu colegii mei de la Ministerul Justitiei, intentionam ca in maxim o luna, o luna si jumatate, sa prezentam Guvernului un draft, un proiect de lege care sa fie insusit de catre Guvern si sa fie trimis Parlamentului spre dezbatere. Cu alte cuvinte, obligatie pe de o parte si dezbatere parlamentara, pe de alta parte, excluzand ideea Ordonantei de Urgenta", a afirmat Tudorel Toader.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si