Noul ministru al Muncii şi-a terminat facultatea la 36 de ani! Ce avere are Marius Budăi

Marius Constantin Budăi este noul ministru al Muncii. El a depus ieri jurământul în faţa preşedintelui Iohannis.

Webeditor: A.N. Author: C.L. marți 20 noiembrie 2018 , 20:40

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Marius Budăi este o figură aproape necunoscută. Are 46 de ani şi este deputat la primul său mandat, până acum fiind preşedintele Comisiei pentru buget, finanţe, bănci din Camera Deputaţilor. Conform CV-ului de pe pagina Parlamentului, Marius Budăi a terminat facultatea la 36 de ani. El şi-a luat licenţa în 2008 la Universitatea Spiru Haret, Facultatea de Finanţe şi Bănci, tot aici făcând apoi şi un master.

Înainte de 2016, noul ministru al Muncii a fost director al Casei Judeţene de Pensii Botoşani şi a lucrat la Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului din Botoşani. Cee ace mai atrage atenţia în CV-ul lui  Marius Budăi este faptul că acesta are  permis de conducere atât pentru autoturism, cât şi pentru camion şi camion cu remorcă.

 

Conform declaraţiei sale de avere, Marius Budăi deţine un teren de 464 metri pătraţi, achiziţionat împreună cu soţia sa anul trecut, prin Prima casă, pe care se află şi o clădire de 174 metri pătraţi. Creditul Prima casă este în valoare de 302.470 lei, fiind scadent în 2038.

Noul ministru mai deţine un apartament, moştenire, în valoare de 149.820 lei. De asemenea, are economii de 10.798 lei şi un credit de 87.700 lei, scadent în 2020.
Anul trecut, a avut venituri de 87.324 lei ca deputat.
 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si