Noul presedinte al Moldovei: „Eu consider că Moldova in niciun caz nu trebuie să sustină nicio sanctiune impotriva Rusiei”

Noul presedinte ales al Republicii Moldova, Igor Dodon a afirmat ca va anula toate interdictiile impuse impotriva mass-mediei ruse si ca doreste ca orice institutie de presa sa poata sa activeze la Chisinau.

A.S., vineri 18 noiembrie 2016 , 09:41

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In anul 2015 Consiliul Coordonator al Audiovizualului a sistat din mai 2015 retransmiterea postului de televiziune „Rossia 24” din Rusia, pentru mesaje propagandistice si manipulatorii, 

„Eu sunt categoric impotriva sanctiunilor. Eu consider că Moldova in niciun caz nu trebuie să sustină nicio sanctiune impotriva Rusiei sau altui stat. Eu am fost categoric impotriva inchiderii canalului „Rossia24” in Moldova.  Eu nu o dată am iesit si la tribuna Parlamentului, dar si public cu un demers oficial de da posibilitatea tuturor institutiilor de presă, rusesti sau occidentale, să activeze in Moldova. De aceea, desigur că noi vom schimba politica statului in această privintă. Toti care doesc (mass-media) pot să vină. Trebuie să dăm posibilitatea cetăsenilor să privească oricare posturi TV. Lasă ei să aleagă ce vor să privească”, a mentionat Igor Dodon, intr-un interviu pentru rubaltic.ru, joi, 17 noiembrie, scrie ziarul Adevarul.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si