Noul presedinte al Moldovei il ataca pe Traian Basescu: "E mai bine sa nu ai deloc experienta politica, decat sa ai una ca a dumnealui"

Noul presedinte ales al Republicii Moldova, Igor Dodon ii raspunde dur lui Traian Basescu, dupa ce acesta din urma l-a sfatuit sa nu mai piarda timpul si sa o ia spre Vest, in ceea ce priveste dezvoltarea tarii.

A.S., luni 28 noiembrie 2016 , 09:27

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Citeste si: Igor Dodon: Victoria mea a salvat Republica Moldova de la Unirea cu Romania

Traian Basescu a mai afirmat ca noul presedinte al Republicii Moldova trebuie sa asculte de sfaturile sale, deoarece el a afost zece ani presedinte, iar socialistul este inca un stagiar, scrie ziarul Adevarul.
Probabil din acest motiv m-a sunat aseara Traian Basescu, dupa interviul de la TVR1, solicitand o întrevedere pentru astazi. Voia sa vina cu sugestii si sfaturi? Nu am nevoie de sfaturile dansului, nici de experienta lui de unionist neîmplinit.  Uneori e mai bine sa nu ai deloc experienta politica, decat sa ai una ca a dumnealui… Presupun ca Basescu, dupa rateurile din Romania, vrea sa-si faca un partid sau o miscare proprie unionista în Republica Moldova si acum cauta mijloace sa se pozitioneze fata de presedintele statului care este statalist,  mai scrie Afevarul

Traian Basescu a mai afirmat ca noul presedinte al Republicii Moldova trebuie sa asculte de sfaturile sale, deoarece el a a fost zece ani presedinte, iar socialistul este inca un stagiar, scrie ziarul Adevarul.

"Probabil din acest motiv m-a sunat aseara Traian Basescu, dupa interviul de la TVR1, solicitand o întrevedere pentru astazi. Voia sa vina cu sugestii si sfaturi? Nu am nevoie de sfaturile dansului, nici de experienta lui de unionist neîmplinit.  Uneori e mai bine sa nu ai deloc experienta politica, decat sa ai una ca a dumnealui… Presupun ca Basescu, dupa rateurile din Romania, vrea sa-si faca un partid sau o miscare proprie unionista în Republica Moldova si acum cauta mijloace sa se pozitioneze fata de presedintele statului care este statalist" a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: Traian Basescu ameninta ca il va da in judecata pe noul presedinte moldovean, daca ii va retrage cetatenia

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si