Noul secretar de stat la ministerul Turismului este o blonda atragatoare! Cristina Tarteata are o datorie de 60.000 de euro la partenerul sau acuzat de evaziune fiscala!

Cristina Tarteata a fost numita in functia de secretar de stat in ministerul Turismului.

Matei Vaihan, vineri 20 ianuarie 2017 , 21:24

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cristina Ionela Tarteata, numita miercuri seara de premierul Sorin Grindeanu ca secretar de stat in nou-infiintatul minister al Turismului, are de restituit pană în 2021 un imprumut de 60.000 de euro catre omul de afaceri egiptean Dahwa Youssef, impotriva caruia procurorii Parchetului au dispus, in vara anului trecut, punerea in miscare a actiunii penale si au cerut arestarea preventiva a acestuia pe 30 de zile, cu acuzatia de evaziune fiscala, fals material in inscrisuri oficiale si uz de fals, a dezvaluit profit.ro.

Dahwa Youssef este asociat si administrator la mai multe firme de consultanta si din domeniul medical.Cristina Tarteata si egipteanul au o relatie apropiata
Se pare, insa, ca intre Tarteata si egiptean nu este doar o relatie de afaceri, ci si una sentimentala, daca esta sa ne luam dupa o fotografie in care cei doi apar intr-o postura tandra, realizata in pauza unui concert la opera.

Noul secretar de stat a mai fost asociat cu omul de afaceri egiptean si in alte firme, precum Zinara Medical Services, unde au fost cooptati si alti parteneri, respectiv Said Samer Ahmed, cetatean bulgar nascut in Irak, si Yasser Shehan, cetatean sirian, verificati la un moment dat de Garda Financiara Timisoara pentru ca ar fi facut parte dintr-o grupare de crimă organizata.

 

Cristina Ionela Tarteata a fost consilier parlamentar, lucrand pentru senatorul PSD Florin Constantinescu, presedinte al Comisiei pentru transporturi si energie si co-presedinte al Comisiei comune pentru integrare europeana dintre Parlamentul Romaniei si Parlamentul Republicii Moldova.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si