"De cinci ani de zile aproximativ sunt antreprenor, in zona vinurilor nu o sa intru in detalii, insa ce mi-a permis acest lucru, am intrat in contact cu oamenii, unul din punctele de lucru fiind in zona obor"

Dupa amantlacul care l-a facut celebru si filmuletul controversat...Tudor Ionescu a ales calea afacerilor. In 2011 se afisa la patru ace in noul sau magazin din Obor.

"Preturile sunt de mijloc.

Se face o educare a oamenilor prin degustarea produselor pe care le facem si acum, pe de-o parte si pe de alta parte prin serviciu.

Si cum puterea exemplului este calea spre succes, Tudy ne anunta pe toti ca este om de casa. Adica...mai perpeleste si el pe gratar o ceafa de porc.

"Dumneavoastra o sa cumparati produse de aici sau tot la restaurant o sa mancati? Cine a zis ca mananc la restaurant? Acestea sunt produse care pot fi...de luat, de pus in cuptor sau pe grill unde doriti si preparate".

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

La ce trup de fotomodel etaleaza, toata lumea ar zice ca noul viceprimar se ocupa cu modellingul. Dar...Tudor Ionescu ne arata ca are si sufletul frumos. Cel mai bun prieten al sau are patru labute.

"Am un catel, un boxeras, am avut catei toata viata, ma ocupa de el, participam si la niste concursuri. Prin caracterul lui, skip m-a atras catre acest sport,  la care ne pricepem al naibii de bine".

Ne-a lasat cu gura cascata cand l-am vazut la televizor, la un concurs in care jurat era nimeni altul, decat inselatul Pepe, fostul sot al Oanei Zavoranu. "Mama ce competitiv e asta incredibil! ce simpatic e! am spus deja, cel mai spectaculos moment, da!"

Mare iubitor de animale, Tudor Ionescu promite ca din noua functie va incerca sa ajute patrupedele.  "Suntem deficitari in ceea ce priveste conceputul al orasului pet friendly si este ceva ce imi doresc sa dezvolt cu colegii mei, cainii comunitari din perspectiva modului in care sunt tratati"

Nu stim inca se solutii are viceprimarul pentru cainii fara adapost, dar asteptam cu interes vesti de la el!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si