Nu doar gropile sunt capcane pentru soferi, ci si bucatile imense de asfalt care se desprind din ele. Iata ce inseamna o groapa in Capitala

Nu doar gropile sunt capcane pentru soferi, ci si bucatile imense de asfalt care se desprind din ele. Un sofer ghinionist a simtit pe pielea sau, mai bine zis pe masina lui, ce inseamna un crater din Capitala.

Webeditor: A.C. Author: Stirile Kanal D vineri 10 martie 2017 , 19:33

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

„Veneam spre munca, eram in coloana. Norocul meu este ca mergeam foarte incet. In momentul in care am lovit aceasta bucata de asfalt, a ramas blocata masina. Nu am putut sa ma mai deplasez. Uitati-va! Mi-a smuls bara din fata! Mi-a smuls carenajul!”, povesteste tanarul.

Mare e groapa de pe mijlocul bulevardului, mare si paguba. Sa nu credeti ca este o strada putin circulata. Drumul care duce spre aeroport este ciuruit dupa iarna.

La drumuri si la autoritati se va adresa si soferul ghinionist. Spera sa isi recupereza paguba estimata la cateva mii de lei.

Grav este ca groapa nu este semnalizata in niciun fel. Bucati de asfalt la fel de mari se pot desprinde iar, si pot rani atat soferii cat si pietonii. De data aceasta tanarul a avut noroc. Cat oare insa, vom mai merge la noroc....pe strazile din Capitala?


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si