Informația că sătenii din Săcele (județul Constanța) ar fi furat obiecte de la locul accidentului în care și-a pierdut viața creatorul de modă Răzvan Ciobanu a făcut turul televiziunilor, scandalizând opinia publică. În context, cunoscutul ziarist Viorel Ilișoi a povestit câteva secvențe cumplite pe care le-a trăit la locul teribilului accident de la Mihăilești (județul Buzău), din 2004, acolo unde explozia unui camion încărcat cu azotat de amoniu a omorât 18 persoane.

 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Cadoul fabulos pe care i l-a făcut Razvan Ciobanu, chiar înainte să moară, Anei Morodan

Citeste si: Legătura secretă dintre Răzvan Ciobanu şi Mihaela Rădulescu! Ea l-a convins să recunoască faptul că este homosexual!

”Nu-s preocupat de modă, nu știam de existența creatorului (cum sună!) Răzvan Ciobanu decât din știri, când mai făcea câte-o boacănă. Aflu acum că a murit. Dumnezeu să-l ierte!
Se tot discută la TV că a fost de fapt ucis, nu a murit în accident.

E dezbaterea zilei. 
Am reținut din toate discuțiile că mașina a fost găsită de săteni. Era făcută bucăți printre copaci, omul era înăuntru, rupt și el. Cei cei care l-au găsit întâi și întâi au furat ce se putea fura din mașină, apoi au sunat la 112.
Asta îmi amintește de explozia camionului cu azotat de amoniu, la Mihăilești, în 2004. Fragmente din corpurile celor 13 oameni rupte de explozie, erau împrăștiate peste tot.
Sătenii umblau pe câmp și furau portofele din hainele arse, inele de pe degetele înfipte în pământ, genți, pantofi- din care scoteau picioarele și le aruncau.

Unul dintre hoitarii ăștia-- că nu le pot spune altfel-- a găsit camera video a ziariștilor Ionuț Barbu și Elena Popescu, morți și ei în explozie, căzuți la datorie. Individul a scos camera la vânzare. Eram pe-acolo de câteva zile, transmiteam la Jurnalul național. Am intrat pe fir și am cumpărat camera de la el (cu bani împrumutați de la șofer). Acum camera, distrusă, e la Antena 3 și va fi expusă cândva, poate, într-un muzeu al presei românești.
Țăranul român, cel plin de virtuți!”, a notat Viorel Ilișoi pe Facebook. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si