Infernul pentru copila a inceput in urma cu 5 ani, pe cand aceasta avea doar 9 ani.

Barbatul a recunoscut inca de la inceput ca isi

agresa sexual fata de 14 ani, insa spune ca nu era viol, ci „se urca deasupra, iar ea statea”, dupa cum a spus chiar el anchetatorilor.  

Se pare ca mama sa stia totusi ce se intampla in propria casa, printre cei care ar fi avertizat-o numarandu-se ceilalti frati mai mici ai fetei. Pentru a o determina sa pastreze secretul, barbatul a amenintat-o pe fata cu bataia.  

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Atat mama fetei, cat si barbatul ar avea grave probleme cu bautura. Salariul femeii si alocatiile copiilor erau cheltuiti, dupa spusele vecinilor, luna de luna pe bautura. 


Reprezentantii Directiei pentru Protectia Copiilor au luat-o in grija statului pe adolescenta de 14 ani care a fost violata de catre tatal ei timp de 5 ani. Copila, alaturi de fratii sai de 10, 8 si 5 ani, vor locui intr-un centru al institutiei.

Barbatul de  40 de ani a fost arestat pentru 30 de zile, scrie Adevarul.

Citeste mai multe AICI.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Te-ar putea interesa si