Directorul OMS: „Aceasta nu va fi ultima pandemie”

Directorul general al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) a avertizat lumea să se pregătească pentru următoarea pandemie, cerând ţărilor să investească în sănătatea publică, scrie BBC.

Author: Georgiana Balaban luni 07 septembrie 2020 , 20:10

nu este ultima pandemie
nu este ultima pandemie[Sursa foto: PixaBay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus a afirmat luni că sănătatea populaţiei este "fundamentul stabilităţii sociale, economice şi politice".

Fără sisteme de sănătate puternice, ţările nu vor putea răspunde efectiv la focarele de boli infecţioase, a spus Ghebreyesus.

Directorul OMS: „Aceasta nu va fi ultima pandemie”

"Aceasta nu va fi ultima pandemiei", a precizat dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus în conferinţă la Geneva. "Istoria ne învaţă că focarele şi pandemiile sunt un factor al vieţii. Dar când va veni următoarea pandemie, lumea trebuie să fie pregătită- mult mai pregătită decât a fost acum".

nu este ultima pandemie
nu este ultima pandemie[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Cinci focare active de COVID-19 doar într-o singură localitate din România

Citeste si: Schimbare de ultim moment. Toate sectoarele din Capitală, prinse în scenariul galben de începere a școlii. Ce presupune asta

Citeste si: Olivia Steer e disperată că pierde averea familiei! A cerut strămutarea procesului în urma căruia ar intra în posesia unui teren uriaș! EXCLUSIV

Mai mult de 27 de milioane de oameni au fost înregistraţi ca infectaţi de coronavirus la nivel global şi aproape 900.000 au murit, potrivit Universităţii Johns Hopkins.

Citeste si: Strigătul de disperare al unui medic din linia întâi. Cum arată lupta cu coronavirusul din spital. „Ieşim fierţi, cu pielea roşie şi urme de mască pe faţă!”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si