Nu ignora importanța oferirii unei cărți de vizită din plastic!

vineri 03 mai 2019 , 14:14

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Tot mai mulți se orientează acum spre acele cărți de vizită transparente, imprimate UV, policrome, realizate folosind polipropilena de 0,5 mm grosime sau chiar mai mult și care, după preferințele acelora ce le comandă, pot să prezinte și o lăcuire selectivă a anumitor zone și colțurile rotunjite, pentru un plus de comoditate în manevrare.

De obicei, o astfel de carte de vizită modernă are spatele mat, eventual cu anumite zone de transparențe, pentru ca datele inscripționate pe ea să fie ușor lizibile.

Generează un impact deosebit cu grafica specială a cărților tale de vizită transparente!

Deși aparent sunt doar niște mici dreptunghiuri de plastic, ele pot să prezinte o grafică atât de specială încât pot să devină adevărate obiecte de artă publicitară miniaturale. Este evident că asemenea cărți de vizită speciale vor fi păstrate cu multă grijă de persoanele ce le vor primi, cu cât vor fi mai atrăgătoare estetic, mai în armonie cu gusturile acestora.

Poate tocmai de aceea ar fi bine ca oamenii de afaceri ce le comandă să aibă aibă în vedere achiziționarea mai multor seturi de cărți de vizită transparente, pentru a oferi modelul potrivit persoanei potrivite. Este bine chiar a avea nu doar un număr de cărți de vizită din polipropilenă cu o grafică anume realizată nu doar pentru a fi în rezonanță cu diverse persoane, dar și cărți de vizită anume comandate pentru a fi înmânate evenimente importante (conferințe, simpozioane, expoziții, târguri de profil etc.).

O carte de vizită transparentă nu se deosebește prea mult de una tipărită pe carton. Doar aspectul său este unul mult mai atractiv și calitățile speciale ale materialului. Ea este mult mai durabilă, extrem de flexibilă, rezistentă la umiditate și chiar la anumite substanțe chimice. Asta deși informațiile inscripționate pe cartea de vizită rămân aceleași pe ambele suporturi: carton sau plastic.

Unde se pot comanda cărți de vizită din plastic la preț convenabil?

Intrați pe site-ul AbsolutOffice.ro și o să observați că prețul unei cărți de vizită transparente nu este aici deloc unul exagerat. Plătind doar de maxim trei ori mai mult decât ai face-o pe un set tradițional de cărți de vizită din carton vei avea siguranța că persoana căreia îi vei oferi un astfel de mic obiect publicitar nu îl va distruge din greșeală sau chiar foarte rapid, în mod voluntar.

O carte de vizită din plastic nu se poate distruge cu una, cu două. Dacă ar fi să recunoaștem cinstit, fiecare dintre noi a rupt la viața lui destule cărți de vizită din carton la scurtă vreme după ce le-a primit. Acela ce ar încerca să facă asta cu una din plastic nu ar reuși prea ușor!

Plus că, dacă are o grafică spectaculoasă, va păstra cu plăcere în portofel cartea de vizită respectivă în compartimentul de carduri și vouchere, măcar pentru calitățile estetice, dacă nu are nevoie imediat de a folosi datele de contact inscripționate pe ea. O carte de vizită transparentă frumoasă, pe care o porți cu tine în mod cotidian și de care dai uneori fie și din întâmplare, generează instant manifestarea unei stări de bună dispoziție, de optimism, iar informațiile de pe ea se înscriu pe negândite în memoria celui ce admiră ca în transă micuțul dreptunghi publicitar.

Utilizarea cărților de vizită în era digitală

În zilele noastre cărțile de vizită se schimbă mai frecvent în viața profesională între potențiali parteneri de afaceri sau se oferă unor posibili clienți în scopul declarat de a se promova bunurile și/sau serviciile companiei.

Dacă ar fi vorba de oferirea unei cărți de vizită personale, în funcție de situație, se poate recurge fie la o carte de vizită premium tipărită pe un carton de foarte bună calitate, cu niște litere deosebite, eventual ieșite în relief, sau la cărți de vizită transparente.

Ce poate fi mai plăcut decât a oferi o carte de vizită frumoasă alături de un cadou, chiar și doar de un buchet de flori, unei persoane dragi sau cuiva în semn de respect?

În concluzie, nu ignorați importanța cărților de vizită în epoca noastră, indiferent cât de inteligente sunt telefoanele pe care le folosim în mod cotidian!


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si