Nu îți faci duș, iei amendă URIAȘĂ! Pedepse mari pentru călătorii din România care miros urât în mijloacele de transport în comun!

Ai mare grijă înainte să pleci de acasă. Mirosurile neplăcute în mijloacele de transport în comun urmează să fie amendate.

C.I.P., miercuri 13 martie 2019 , 15:16

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Se apropie vara și mulți dintre cei care folosesc mijloacele de transport în comun din orașele țării știu că acest lucru se poate transforma într-o adevărată aventură. Mirosurile neplăcute sunt la tot pasul, așa că o Primărie din țară vrea să combată acest fenomen.

Citeste si: Ronaldo a avut o prestaţie fabuloasă în Juventus - Atletico 3-0! Niciodată nu s-a mai întâmplat așa ceva: "De asta m-au cumpărat!"

Primăria Cluj Napoca vrea să elimine acest lucru din mijloacele de transport în comun și vrea să îi amendeze pe cei care sunt "certați" cu săpunul și apa. Amenda poate ajunge până la 44 de lei dacă nu respecți normele minime de igienă.

Nu doar pielea și hainele sunt vizate, însă. Poți ajunge pe radarul "Poliției Mirosurilor" și dacă transporți alimente sau materiale care îi pot deranja olfactiv pe ceilalți călători.

Citeste si: Înainte să moară, o prizonieră în vârstă de 14 ani de la Auschwitz a fost fotografiată. 75 de ani mai târziu, un artist digital a colorat imaginile şi a scos la iveală detalii incredibile

"Noi încurajăm în permanenţă circulaţia pe mijloacele de transport în comun, astfel încât să vină câţi mai mulţi clujeni cu transportul public, să nu mai folosească atât de mult maşinile personale", a explicat Iulia Perșa, șeful biroului de presă al primăriei Cluj-Napoca.

În acest momnet legea se află în dezbatere publică și dacă cetățenii consideră că ea trebuie implementată, Primăria va urma la propunerea si adoptarea ei.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si