NU mai exista limite! Autoritatile vor sa te spioneze la volan!
Auto

NU mai exista limite! Autoritatile vor sa te spioneze la volan!

M.C.B.
17 apr 2018

Toti soferii care vor sa plateasca asigurari auto mai mici ar putea fi obligati sa-si monteze un spion electronic in masina care va monitoriza daca se conduce prudent.

Vestea buna este ca pretul politei de asigurare ar putea scadea cu pana la 40%, dar pentru ca vestea buna sa fie valabila soferii vor trebui sa accepte montarea pe masina a unui dispozitiv electronic, care sa le monitorizeze stilul de condus. Soferii care conduc prudent ar putea fi rasplatiti cu reduceri consistente la asigurarea masinii.

Aplicatia denumita Telematics, folosita de mai multi ani in tarile vestice, ar putea aduce avantaje atat pentru societatiile de asigurari, cat si pentru soferii care accepta sa li se monitorizeze comportamentul în trafic, cu ajutorul unui dispozitiv electronic montat pe masina.

Odata montat în masina si conectat la o sursa de electricitate, aparatul trimite companiei de asigurari informatii despre cat timp conduce un sofer, la ce ore, pe ce tipuri de sosele, cat de des depaseste limita de viteza, cat de brusc franeaza, cu ce viteza ia curbele, dar si daca are evenimente din trafic.

Prin acest sistem de monitorizare, soferii prudenti pot plati cu pana la 40% mai putin pentru asigurari.

Sursa: realitatea.net

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook