Pune-ți abilitățile la încercare cu testul  care te provoacă să găsești numărul 629, ascuns în coloanele de 692, în doar 8 secunde! Ai nevoie de agilitate, acuitate vizuală, spirit de observați și rapiditate de reacție pentru a trece testul cu brio! Tot ceea ce trebuie să faci este să încerci să găsești cât mai repede „intrusul” din imaginea de mai jos.

Pe lângă faptul că pot fi metode foarte eficiente de amuzament, iluziile optice pot testa cu adevărat gradul de percepție și poate evalua inteligența unui om.

Abilitatea de a diferenția și de a găsi cu rapiditate piesele care nu se potrivesc într-un puzzle  reflectă IQ-ul, dar și îți perfecționează capacitatea de a te concentra pe detalii și a rezolva probleme în care nimeni nu poate găsi o rezolvare.

Citește și: VIDEO Fizica și chimia, învățate mai ușor prin experimente. Copiii descoperă știința în timp ce se distrează

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."- wowbiz.ro

Ai reușit să găsești numărul 629?

În imaginea de mai jos vei putea observa coloane și linii în care sunt înșiruite numere de 692, însă printre toate acestea se găsește un singur număr de 629, pe care tu trebuie să îl identifici în numai 8 secunde. Timpul limitat nu te va face doar să simți o presiune în plus, dar este și un accelerator al minții, te ajută să fii mai vigilent, mai atent și să îți focusezi atenția și simțurile către o singură misiune, în cazul de față fiind vorba despre

identificarea numărului 629 din imaginea de mai jos.

Realizate în mod regulat, chiar zilnic, astfel de teste de inteligență nu doar că îți dezvoltă abilitățile la nivel cognitiv, dar te ajută și la nivel subtil să ai mai multă încredere în ceea ce crezi, să iei decizii mult mai rapid, să fii mult mai hotărât și decisiv atunci când stabilești un verdict.

Citește și: Iluzie optică virală. Poți să găsești cifra 6 ascunsă în imaginea de mai jos? "E imposibil!"

Mai jos găsești soluția

Dacă până acum ai încercat să găsești numărul 929 și nu ai avut prea mult succes, află că se regăsește pe penultimul rând în imagine, exact așa cum apare în imaginea de mai jos.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si