Nu o sa-ti vina sa crezi cat de simplu poti obtine fisa medicala auto!

Orice sofer trebuie sa indeplineasca o serie de cerinte inainte de a se putea bucura de un carnet auto cu o data de valabilitate valida. Printre acestea, se numara si cateva sarcini de ordin birocratic, cum ar fi obtinerea fisei medicale pentru carnetul auto. Aceasta din urma poate fi acordata doar in urma unui control medical si psihologic si atesta faptul ca esti apt pentru a conduce un autovehicul.

Author: Andreea Stoica vineri 16 aprilie 2021 , 09:28

Fişa medicala auto - Standard Med
Fişa medicala auto - Standard Med
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

In trecut, putea dura foarte mult timp pana cand obtineai acest document esential pentru orice sofer. Astazi insa, fisa medicala auto poate fi eliberata in mai putin de o ora daca te indrepti spre o clinica renumita pentru profesionalismul si promptitudinea serviciilor oferite, cum este Standard Med. Descopera mai multe despre aceasta in continuare!

Standard Med – Garantia serviciilor rapide

Datorita modului de organizare, clinica Standard Med elibereaza fisa medicala auto in mai putin de o ora. Trebuie doar sa accesezi platforma online a clinicii www.fisamedicala.info, sa iti faci o programare si sa te prezinti cu toate actele necesare asupra ta.

Din momentul in care ai fost programat, nu va dura mai mult de 60 de minute pentru a obtine fisa medicala auto. In cazul in care acest interval este depasit, clinica iti restituie jumatate din pretul platit. Astfel, poti fi sigur ca nu ai nimic de pierdut!

De altfel, pretul de care te bucuri pentru eliberarea acestui document este deosebit de avantajos, avand in vedere ca obtinerea fisei te va costa doar 125 de lei. In plus, vei beneficia de o reducere de 20 de lei din pretul de lista pentru orice alta consultatie efectuata in cadrul clinicii Standard Med.

Fişa medicala auto - Standard Med
Fişa medicala auto - Standard Med

Care sunt investigatiile medicale necesare pentru fisa auto?

Fisa medicala auto poate fi eliberata doar in urma unor consultatii medicale amanuntite. Iata care sunt acestea!

 • Medicina interna;

 • ORL;

 • Oftalmologie;

 • Ortopedie/chirurgie;

 • Neurologie;

 • Psihiatrie.

Avizul psihologic este esential pentru cei care urmeaza cursurile unei scoli de soferi si vor sa obtina permisul auto pentru prima data, dar si pentru persoanele al caror permis auto a fost anulat sau suspendat pentru diferite abateri.

Care sunt actele de care ai nevoie pentru a obtine fisa?

Daca apelezi la clinica medicala Standard Med, vei primi certificatul medical complet in aceeasi zi in care ai efectuat analizele. Pentru a putea beneficia de servicii prompte si de calitate, asigura-te ca ai urmatoarele acte asupra ta!

 • Buletin;

 • Adeverinta de la medicul de familie in care sa se mentioneze daca pacientul figureaza cu boli cronice in evidenta medicului de familie;

 • Fisa de scolarizare (daca urmezi cursurile unei scoli de soferi);

 • Ochelari (daca e cazul);

 • Scrisoare medicala de la medicul diabetolog in care sa fie trecute diagnosticul, tratamentul si recomandarea daca solicitantul este apt pentru a conduce (in cazul bolnavilor de diabet tip I).

Care este programul de functionare al clincii?

Cei care vor sa apeleze la serviciile Standard Med pentru a obtine fisa medicala auto trebuie sa stie ca aceasta functioneaza dupa urmatorul program: luni, marti si joi intre orele 14.15 si 18.30 (sau pana la ultima programare) si miercuri si vineri intre orele 9.00 si 12.30 (sau pana la ultima programare).

Poti sa te programezi utilizand formularul pus la dispozitie pe platforma online a clinicii, dar si apeland unul dintre numerele de telefon 0722.435.435 sau 0314.053.950 sau scriind un mesaj la adresa de e-mail afisata pe site.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si