Cuvintele sunt incapabile să descrie suferința prin care trec mama și tatăl Andreei Morega, fata de 21 de ani din Padeș, Gorj, dispărută prematur din viață în urma unei crime odioase și absurde.

Adrian Morega, tatăl studentei la Medicină ucisă de Mirel Dragomir cu zeci de lovituri de cuțit, a publicat un mesaj tulburător la trei zile după înmormântarea fetei în rochie de mireasă, în satul natal.

Mesajul tulburător al tatălui Andreei Morega

Mesajul tulburător al tatălui Andreei Morega

[Sursa foto: Facebook]

Redăm mai jos mesajul integral:

"Nu pierzi pe cineva drag doar o singura data. Îl pierzi când închizi ochii, in fiecare noapte și când îi deschizi în fiecare dimineață. Îl pierzi de-a lungul întregii zile. O cana de cafea nefolosita. Un scaun gol. O pereche de ghete care nu mai sunt acolo. Pierzi acel suflet când soarele apune și întunericul se apropie.

Îl pierzi atunci când te întrebi De ce? și privești cerul plin de stele. Îl pierzi în zilele importante: aniversari, zile de naștere, nunti și botezuri. Îl pierzi și în zilele obișnuite. Îl pierzi în cotidian Acte, treburi casnice, rutina considerată normală.

Îl pierzi în lucruri familiale

melodie care îi plăcea, un parfum cu care se dădea, un fel de mâncare pe care îl prefera.
Pierzi acel suflet în conversații care nu vor mai avea loc și-n toate cuvintele rămase nespuse.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Îl pierzi în toate locurile în care a mers și-n care își dorea sa meargă. Îl pierzi în cea ce ar fi putut fi și-n toate visele pe care le-ați avut împreună. Îl pierzi când aduni cioburile vieții tale distruse și încerci sa trăiești o viata normala.

Îl pierzi cu fiecare anotimp cu fiecare zăpadă care se așterne cu fiecare floare care înflorește cu fiecare fir de iarbă care crește cu fiecare frunze care cad toamna

Îl pierzi atunci când realizezi că aceasta e noua ta realitate și că nu se mai întoarce niciodată indiferent decât de dor îți este de el indiferent decât nevoie ai de el indiferent de cât de tare te rogi el nu mai e și tu trebuie să mergi mai departe singură Îl pierzi iar și iar zi după zi lună de lună an de an timpul trece și duce din ce în ce mai departe

Îl pierzi când îți apar fire albe în păr și trupul se încovoaie de anii care trec amintirile se șterg detaliile estompează chipul lui zâmbește înapoi dintr o fotografie vagă E cineva pe care l ai cunoscut și l ai iubit cândva cu mult timp în urmă nu pierzi un suflet drag doar o singură dată Îl pierzi zi de zi iar și iar pentru tot restul vieții", a

scris Adrian Morega pe pagina sa de Facebook.     

Mesaj tulburător după moartea prematură a tinerei studente la Medicină. Tatăl Andreei Morega, la capătul puterilor

Mesaj tulburător după moartea prematură a tinerei studente la Medicină. Tatăl Andreei Morega, la capătul puterilor

[Sursa foto: Facebook]

Mii de mesaje de condoleanțe după postarea tulburătoare a tatălui Andreei Morega

Mii de oameni reacționat cu mesaje de condoleanțe, regret și compasiune după mesajul tulburător al tatălui Andreei Morega. 

"Dumnezeu sa va de-a putere să mergeți mai departe
- Dumnezeu sa o odihnească în liniște și pace, iar familiei multă putere sa mergeți mai departe.
- Andreea nu a murit, ea traieste in sufletul nostru, in amintirea noastra si o sa o iubim pentru tot restul vietii! Ea de acolo de sus ne vegheaza si are grija de noi! Dumnezeu a avut nevoie de ea acolo sus, de sufletul ei bland si minunat…
- Dumnezeu să o odihnească în pace multa putere să vă de-a Dumnezeu să treceți peste așa o nenorocire!
- Nu este nimic mai rău și mai dureros decât pierderea copilului. Este imposibil să găsești astfel de cuvinte de sprijin pentru a-ți ușura durerea, chiar și o picătură. Sincere condoleanțe familiei!!!", sunt doar câteva dintre mesajele publicate de oameni pe pagina lui Adrian Morega.

Citeste si: Ce i s-a întâmplat Getuței Sterp în timp ce mergea la oi? Tânăra și soțul său au rămas blocați în pădure: „Am plecat prin pădure, pe jos, să căutăm o pensiune.”- kfetele.ro

Citeste si: VIDEO. Durere fără margini la înmormântarea actriței Özlem Akınözü: "Mi-am pierdut credința, eroul, iubirea necondiționată, inocența, speranța, copilăria, îngerul"- radioimpuls.ro

Dramele s-au ținut lanț în familia Morega

Verișorul Andreei Morega a murit la doar o zi după înmormântarea tinerei studente la Medicină! Băiatul avea 17 ani și a fost victima unui accident teribil chiar în localitatea Padeș, locul de unde era și Andreea.

Eduard avea 17 ani și o viață înainte. Din păcate, o clipă de neatenție i-a fost fatală, iar un vehicul l-a lovit din plin în urmă cu trei săptămâni.

Eduard s-a angajat în traversarea străzii din Padeș iar o femeie care conducea un autoturism l-a lovit puternic pe tânărul de 17 ani, lovindu-l la cap.

Adolescentul a fost transportat de urgență la spital, însă la scurt timp de la incident, a intrat în comă. La o zi după înmormântarea Andreei, Eduard s-a dus după ea în ceruri. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si