Mai exact, din dezvăluirile făcute, până acum, de Simona Halep, jucătoarea de tenis are o hernie de disc care îi dă bătăi de cap cât se poate de serioase. Mai mult, se pare că recuperarea medicală din ultimele săptămâni nu a avut rezultatele scontate, iar acum se discută, deja, de o intervenţie medicală care să o scape de problemă.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu muncește la 17 ani pentru a-i trimite bani de azil tatălui ei, după ce fostul milionar a pierdut tot!- wowbiz.ro

Astfel, susţin sursele noastre, Simonei Halep i s-a pus în vedere faptul că, pentru a începe noul sezon la capacitate maximă, ar trebui să suporte o intervenţie medicală. Nu e tocmai o operaţie, ci intervenţie minim invazivă – endoscopică – a cărei perioadă de recuperare este de maximum 4 săptămâni.

”I s-a recomandat să facă o serie de proceduri foraminale, infiltraţii foraminale, nu infiltraţiile clasice, iar dacă acelea nu dau rezultate, să facă o intervenţie endoscopică. Oricum ar fi, dacă o face acum, apucă să se recupereze şi să se şi pregătească pentru viitorul sezon. Oricum, acum, Simona are dureri cât se poate de serioase şi de aceea nu se poate concentra la tenis. De fapt, probabil, de durere nici nu poate juca”, ne-a spus sursa citată.

Simona Halep, probleme la spate în ultimele turnee de tenis ale anului

Simona Halep s-a confruntat cu mari probleme la spate în această toamnă, lucru sesizabil în turneele de la Wuhan şi Beijing, unde durerile i-au afectat în mod evident evoluţiile.

Halep, diagnosticată cu hernie de disc, şi-a luat câteva zile libere de pauză, a încercat să fie pregătită pentru Moscova şi pentru Turneul Campioanelor, dar durerile au persistat, iar jucătoarea noastră s-a văzut nevoită să se retragă şi de la ultimele două turnee ale anului.
Locul jucătoarei noastre va fi luat de olandeza Kiki Bertens (10WTA), aflată la prima participare la Turneul Campioanelor. "A fost o decizie grea, bineînţeles.
Întotdeauna e dificil să te retragi de la un turneu mare. Cred că e prima oară în carieră când fac asta.(...) Nu m-am antrenat în ultimele 4 săptămâni şi nu sunt pregătită să joc la un nivel înalt. E aceeaşi problemă pe care am avut-o la Wuhan şi am nevoie să ia o pauză. Am nevoie de 3-4 săptămâni pentru a face exerciţiile necesare şi a lua pauza de care am nevoie, apoi ar trebui să fie bine. Aşa că am suficient timp să mă pregătescu pentru sezonul următor",
a spus Halep, potrivit WTA Insider.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si