Bucate delicioase din toate regiunile tarii vin in capitala weekendul acesta. Mancare la ceaun, sarmale "ca la mama acasa", berbecut la protap, mezeluri si branzeturi din Sibiu, cozonaci de Bucovina, placinta intinsa de Turnu, "poale-n brau" din Bucovina, clatite uriase din Timisoara, pe toate le gasiti la Festivalul Tomnei tarzii. Gospodinele s-au apucat deja de gatit.


Tot in capitala, pana duminica este raiul iubitorilor de whisky… Platesti 39 de lei primesti un pahar din bautura spirtoasa… daca revii si a doua zi, la intrare scade pretul… doar 20 de lei.
Atentie, evenimentul este pentru persoanele de peste 18 ani.

Daca va intalniti pe strada cu personajele din lord of the rings sau game of thrones… nu va speriati. In capitala incepe festivalul comic con! La eveniment sunt asteptate peste 40.000 de persoane!

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro



Aveti pe acasa tricouri vechi pe care nu le mai purtati, nu le aruncati.. va invatam cum faceti adevarate opere de arta din ele…Duminica, cu mic cu mare, maramuresenii sarbatoresc lasatul secului. In plus, cele mai pricepute localnice intr-ale cusutului vor face o parada a modei cu costume traditionale cusute chiar de ele.



Si daca pasiunea lui este sa doar manance fara sa gateasca… domnelor nu stati cu orele in bucatarie, preparati aceasta reteta pe cat de usor de facut, pe atat de delicioasa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si