"Nu sunt un monstru!" spune o adolescenta care si-a injunghiat de 30 de ori mama si si-a impuscat tatal

O detinuta in varsta de 18 ani din statul american Wisconsin spune ca, desi si-a ucis mama cu 30 de lovituri de cutit si si-a impuscat mortal tatal vitreg, ea nu este "un monstru". Tanara spune ca in inchisore se simte mult mai libera decat a fost vreodata acasa.

A.S., joi 03 noiembrie 2016 , 11:06

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

"Sunt fericita. Stiu ca suna nebunesc, dar in inchisoare ma simt libera. Ma trezesc in fiecare zi si stiu ca sunt in siguranta!" le-a declarat Ashlee Martinson jurnalistilor de la Crime Watch Daily.
Aceasta si-a ucis mama in varsta de 40 de ani si tatal vitreg de 37 de ani pe 7 martie 2015. Barbatul a fost impuscat, iar femeia a fost injunghiata cu un cutit de bucatarie de 30 de ori.
Ashlee a explicat acum care au fost motivele care au determinat-o sa comita odioasele crime. "Nu sunt un monstru. Nu mi-am dorit niciodata ca asta sa se intample. Dar erma o fata abuzata, care a fost fortata sa ia o decizie proasta."
Desi lumea ma acuza ca sunt un monstru, monstrul era el de fapt (tatal vitreg). Era etrem de abuziv. Omul acela mi-a luat totul!"
Tanara si-a justificat crimele, spunand ca tatal vitreg a inceput sa o abuzeze sexual de cand aceasta avea doar 9 ani. Mai mult, mama fetei stia despre acestea, dar nu a luat niciodata atitudine. "Ea il trimitea noaptea sa ma inveleasca cu patura, sau il punea sa imi faca baie. Stia...ea stia ce se petrece" le-a spus Ashlee jurnalsitilor.
Aceasta a fost condamnata la 23 de ani de inchisoare pentru omor, crie The Washington Post.

"Sunt fericita. Stiu ca suna nebunesc, dar in inchisoare ma simt libera. Ma trezesc in fiecare zi si stiu ca sunt in siguranta!" le-a declarat Ashlee Martinson jurnalistilor de la Crime Watch Daily. Aceasta si-a ucis mama in varsta de 40 de ani si tatal vitreg de 37 de ani pe 7 martie 2015. Barbatul a fost impuscat, iar femeia a fost injunghiata cu un cutit de bucatarie de 30 de ori.

Ashlee a explicat acum care au fost motivele care au determinat-o sa comita odioasele crime. "Nu sunt un monstru. Nu mi-am dorit niciodata ca asta sa se intample. Dar eram o fata abuzata, care a fost fortata sa ia o decizie proasta".

"Desi lumea ma acuza ca sunt un monstru, monstrul era el de fapt (tatal vitreg). Era etrem de abuziv. Omul acela mi-a luat totul!" Tanara si-a justificat crimele, spunand ca tatal vitreg a inceput sa o abuzeze sexual de cand aceasta avea doar 9 ani. Mai mult, mama fetei stia despre acestea, dar nu a luat niciodata atitudine.

"Ea il trimitea noaptea sa ma inveleasca cu patura, sau il punea sa imi faca baie. Stia...ea stia ce se petrece" le-a spus Ashlee jurnalsitilor. Aceasta a fost condamnata la 23 de ani de inchisoare pentru omor, scrie The Washington Post.

 

Te-ar putea interesa si