Nu te mai lasa pacalit! Branza contrafacuta a invadat pietele din Romania! Uite cum sa o recunosti ca sa nu iti iei TEAPA

Exista cateva aspecte de care trebuie sa tinem cont si care ne ajuta sa ne dam seama daca branza pe care dorim sa o cumparam este contrafacuta sau nu.

C.I.P., marți 21 august 2018 , 16:46

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Primul indiciu este pretul. Intotdeauna, o branza contrafacuta va fi mult mai ieftina decat una facuta din lapte.

Culoarea produsului. O branza facuta din grasimi vegetale va fi mai alba, decat una obtinuta din lapte. De asemenea, branza din grasimi vegetale este mai compacta si mai moale, pe cand cea din lapte este mai aerata, scrie doctorulzilei.ro.

Branza neteda. Daca nu exista orificii de aer in interior, branza este falsificata cu clorura de calciu. Clorura intareste produsul.

Pusa la desarat. Daca laptele nu a fost de calitate, se va inmuia. Branza adevarata nu va avea niciodata consistenta untului.

Daca punem o bucata de branza la fiert si se dizolva, inseamna ca nu contine lapte.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:

Te-ar putea interesa si