Nuami Dinescu il desfiinteaza pe Calin Popescu Tariceanu: „Vazui in holul Teatrului Tanase o coroana de la mata, cu tricolor cu tot, cand muri Stela Popescu! Sa stii ca si ea tot artista era si daca mai traia si ea ar fi trebuit sa completeze nenorocitul

Nuami Dinescu l-a ironizat pe peresedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, care sustine aplicarea declaratiei 600.

Author: Matei Vaihan Webeditor: A.N. luni 12 februarie 2018 , 15:15

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului, a luat recent pozitie in privinta declaratiei 600, certandu-i pe artisti ca nu accepta impozitarea. „Dacă funcţionarii publici vor să câştige mai mult decât sunt plătiţi în sistemul public, atunci să se ducă în sistemul privat. După cum cei care sunt liber profesionişti şi le e greu să completeze un formular de declaraţie de venituri pentru a se stabili impozitul li se pare prea complicat, să treacă funcţionari publici, da?

Ca să fie clar!”, a spus Tariceanu.

Celebra actrita Nuami Dinescu a reactionat la declaratiile lui Tariceanu. „Ce facurati cu Tariceanu, ca ne lua la trei pazeste? Inteleg ca-l deranjam rau cu pretentiile noastre cu formularul 600! Pai cum facem, nea Taricene, ca acu citeva luni vazui in holul teatrului Tanase o coroana de la mata, cu tricolor cu tot, cind muri Stela Popescu! Sa stii ca si ea tot artista era si daca mai traia si ea ar fi trebuit sa completeze nenorocitul ala de 600! Sau cind crapam nu mai conteaza?”, a postat Nuami Dinescu. 

Noi am vrea, totusi, sa crapam cind ni s-a termina viata, nu din motiv de completat hirtii...

Sa-i spuneti din partea mea, daca il vedeti pe undeva, ca data viitoare cind se mai duce la o premiera pe la teatru sa-si ceara scuze, lui, in gind, ca se duce la premiere cu functionari...”, a incheiat Numai Dinescu disputa cu Tariceanu despre declaratia 600.


 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si