Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Are o avere de 2, 3 miliarde de dolari si continua sa socheze.

Donatella Versace, a implinit 61 de ani dar surprinde nu numai prin tinutele create ci si prin aparitiile controversate.

"Nimeni nu ma crede, dar nu sunt o persoana foarte sigura pe mine. Imi pun mereu intrebari despre identitatea mea. Vulnerabilitatea mea a fost mereu ascunsa. Mergeam mereu acasa si plangeam, dar inchideam usa camerei deoarece nu voiam sa pierd titlul de Rege al modei  pe care il avea. (n.r fratele ei)."
.

Donatella este mezina familiei. Cel de la care s-a inspirat a fost nimeni altul decat fratele ei Gianni, asasinat in 1997.

" Cand fratele meu a murit si modul in care a  murit….trebuia sa fiu increzatoare. Sa arat ca  'Vom duce povestea mai departe. Nu va ingrijorati." Imi traiam durerea in public, dar nu puteam sa o arat nimanui."

Poate nu a vrut sa-si arate tristetea insa pe chipul ei se vad eforturile. Operatiile estetice si prelungitele bai de soare si-au lasat amprenta.

Sa fii zilnic inconjurata de manechine frumoase, tinere si slabe nu este usor. E o presiune pe care Donatella probabil a simtit-o. Desi are kilogramele unui manechin, doamna modei internationale a fost suprinsa de paparazi la plaja cu pielea lasata si cu celulita.


"Daca va imbracati in negru, cu cizme cu toc, iarna, acestea va dau atitdudine speciala ca 'Nu mi-e frica'."


Donatella are o fiica de 30 de ani, care va mosteni tot ce a construit mama si unchiul. Dar nici viata luxoasa nu e ceva usor de suportat. Presa a speculat in nenumarate rinduri ca nici macar actiunile care valoreaza 50% din imperiul familiei nu au scapat-o pe Allegra de anorexie.


Abonează-te pe


TAGURI
Life
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si