Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

De cum s-a aflat  in sat ca Maria si Matei vor sa se casatoreasca,  toata lumea  s-a pregatit de nunta.

Asa se face ca ieri, au fost peste 1.200 de invitatii la eveniment

Imbracati in straie populare  si  cu multa voie buna, nuntasii au atras si turistii aflati in zona, care au ramas uimiti. Ei au facut poze ca  la spectacol si au  fost foarte  impresionati de obiceiurile din Maramures.

-Este o experineta nou pentru noi, nu am mai vazut asa ceva, suntem norocosi ca putem sa vedem.


-Este foarte diferita de nuntile de la noi, deci este extrem de frumos sa fac asa ceva. Eu sunt din Australia.

Spectacolul nuntii a inceput cu pregatirea mireului care, dupa cum ,cere traditia este ajutat de parinti si de domnisorele de onoare sa isi puna cureaua si clopul de fecior, pentru ultima data, inainte de a se casatori. De la un astfel moment  nici sfaturile nu pot sa lipseasca pentru noua viata, in doi.


"Sa aiba grija de familie, sa mearga la biserica impreuna cu sotia ca Dumenzeu o sa fie aklaturi de ei si o sa le dea intelepciune, asa cum am fost si noi, la fel trebuie sa fie si ei", spune tatal mirelui.

"Le doresc sanatate si intelegere si sa se iubeasca asa cum se iubesc acum, ca asta este cel mai important si sa aiba frica de Dumnezeu", spune si soacra mare.


Daca parintii trec mai usor peste emotii si ii dau sfaturi tanarului, ei bine pentru mire....

"Da, emotii sunt fiind prima data mire in viata... Da prima si ultima, asta este la orice lucru pe are il faci prima data sunt emotii", spune mirele.

Odata pregatit pentru nunta, mirele se prinde in hora in casa parinteasca

Dupa dans mirele  pleaca  cu mare alai acasa la mireasa. Cand si-a vazut sotul, mireasa nu s-a mai putut stapani emotiile si a inceput sa planga de fericire

"Este cea mai importanta zi din viata mea.... Am lacrimi de bucurie", a spus mireasa.

Odata ce mireasa a fost luata de acasa de catre mire, intreg alaiul cu nuntasi s-a mutat la biserica unde a urmat cununia religioasa, dupa care s-a petrecut pana in zori.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si