Iulia a trăit o frumoasă poveste de iubire alături de soțul ei, Alex. Cei doi erau divorțați de aproximativ doi ani, însă anul acesta voiau să redevină soț și soție. Ei au decis să-și mai ofere o șansă. Aceste fotografii arată cât de fericiți erau în perioada mariajului.

Citeste si: O nouă ipoteză în cazul Iuliei Bogdan, mămica din Timișoara care s-a aruncat de pe bloc. Un om de afaceri a amenințat-o că îi va lua copiii

În anul 2020, Iulia a trecut printr-o cumpănă. Alex, tatăl copiilor ei, a decis să înainteze divorțul și să se separare de cea care i-a fost parteneră de viață de la vârsta de 15 ani.

nunta-iulia-si-alex-timisoara

Imagini de la nunta Iuliei cu Alex.

Tinerii au continuat totuși să-și vorbească, deși erau separați. Ei aveau doi copii și trebuiau să-i crească împreună, cu toate că Iulia era cea care locuia cu minorii.

Nunta de vis a Iuliei cu Alexandru

Femeia, de 33 de ani, și Alex au făcut nunta în urmă cu mulți ani. Tânăra era foarte frumoasă, sclipea de fericire și se bucura din plin de cel mai important eveniment al vieții sale.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Iulia Bogdan și Alex Billi au atras toate privirile pe ringul de dans. Nimeni nu se gândea atunci că Iulia și micuții ei va sfârși într-un mod atât de cumplit.

Citeste si: VIDEO| De ce s-a sinucis Iulia Bogdan, mama de 33 de ani din Timișoara care s-a aruncat de pe bloc împreună cu copiii ei

Apropiații nu-și explică gestul femeii.

Alexandru a declarat că Iulia avea un iubit care o amenința și care voia să-i ia copiii. Nu se știe însă ce s-a întâmplat în ultimele zile și în mod special în dimineața de marți, atunci când Iulia nu și-a mai dus copiii la grădiniță, ci i-a dus spre moarte, pe blocul de pe care s-au aruncat toți trei.

nunta-iulia-si-alex-timisoara

Iulia a devenit mireasă la o vârstă fragedă.

De aproximativ o lună de zile, tânăra mamă locuia împreună cu mama sa la o distanță mare față de blocul de pe care și-a luat viața. Aceasta lucra ca agent imobiliar, deși absolvise Facultatea de Psihologie. Tânăra nu a lucrat niciodată însă în domeniul în care a studiat, iar aceasta a avut și o afacere.

Citeste si: Tentativă de viol pe malul unui râu, soldată cu trei ani de închisoare

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

În 2015 a decis să-și închidă afacerea. Ea deținea un business de foarte mare succes, fiind vorba despre un magazin online de haine, care devenise destul de cunoscut și care avea și foarte mulți clienți.

Prietenii, familia nu o știau pe Iulia ca fiind o persoană depresivă și sunt multe întrebări la care încearcă să-și găsească răspunsul după tragedia care a cutremurat întreaga țară.

Citeste si: Mama Iulianei a leșinat când a aflat ce s-a întâmplat cu fiica și nepoții ei. Nu a putut suporta vestea: "A venit Ambulanța, a avut un șoc"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si