"Corpului nostru nu îi pasă ce tip de zahăr ingerăm – zahărul este la fel de dăunător sub orice formă (miere, sirop de agave, zahăr brun etc.). Este vital pentru sănătatea noastră să reducem consumul de zahăr" spune expertul in nutritie Brian Clement.
"Foarte multe boli pe care le considerăm uşor şi rapid de tratat cu medicamente, se tratează, de fapt, cu ajutorul hranei sănătoase.
Atunci când consumăm alimente procesate, precum prăjiturile, zahărul acoperă celula, în loc să o hănească, aşa cum ar avea nevoie. Denumim acest lucru boala zahărului din sange", a mai atras atentia nutritionistul intr-un interviu acordat CSID.

"Corpului nostru nu îi pasă ce tip de zahăr ingerăm – zahărul este la fel de dăunător sub orice formă (miere, sirop de agave, zahăr brun etc.).

Este vital pentru sănătatea noastră să reducem consumul de zahăr" spune expertul in nutritie Brian Clement.

"Foarte multe boli pe care le considerăm uşor şi rapid de tratat cu medicamente, se tratează, de fapt, cu ajutorul hranei sănătoase.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Judecătorii au explicat de ce l-au lăsat pe Iohannis fără două case în Sibiu. Motivarea a fost publicată, ANAF îl poate executa silit- antena3.ro

Citeste si: Cel mai scump oraș din lume este în Europa. Chiria este cu 340% mai scumpă decât în București- stirileprotv.ro

Atunci când consumăm alimente procesate, precum prăjiturile, zahărul acoperă celula, în loc să o hănească, aşa cum ar avea nevoie.

Denumim acest lucru boala zahărului din sange" ,a atras atentia nutritionistul intr-un interviu acordat CSID.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si