Maria Lupu Vasilescu sufera de anevrism cerebral si trebuie operata de urgenta, insa costurile interventiei sunt mari, iar artista si nici familia ei, nu si le permit." Un OM cu suflet mare, #colega noastra, actrita #Maria Lupu Vasilescu are nevoie de #ajutorul nostru! Ea se afla internata in acest moment pentru un #anevrism care, in urma analizelor s-a descoperit ca #nu poate fi operat clasic. Singura posibilitate este #embolizarea, iar aceasta nu se poate face decat la o clinica #privata.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Duminica, Kanal D, pe locul doi, intreaga zi, pe toate targeturile monitorizate

Costul unei asemenea #operatii este de aproximativ 20.000 de euro. Locul in care se afla situat #anevrismul nu permite o operatie clasica, existand #riscuri foarte mari. Colectivul #TSC ii este alaturi in aceasta situatie critica, solicitand pe aceasta cale sprijinul dumneavosatra! Cei care doresc sa o ajute in aceste clipe grele, pot #dona in contul deschis la Banca ING – Filiala Constanta, cod IBAN RO22INGB0000999905977170, pentru MARIA VASILESCU.

Va multumim anticipat si ii dorim insanatosire grabnica!", este mesajul postat pe pagina de Facebook a Teatrului de Stat Constanta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si