O adolescenta de 16 s-a dus la coafor ca sa se rada in cap. Ce a facut coafeza este ireal

O adolescenta de 16 ani a intrat intr-un coafor cu gandul sa si taie parul incurcat si incredibil de deteriorat.

A.L., Thursday 17 August 2017 , 09:17

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Fetita voia sa se tunda pentru ca suferea de depresie si renuntase sa isi perie parul, asa ca in capul ei era un ghem de par care nu putea fi descurcat nicicum.

Totusi, coafeza a incercat sa gaseasca alta solutie, in afara de cea a taierii. Asa ca a petrecut 8 ore incercand sa ii descurce parul. Nu a terminat, asa ca adolescenta a venit si a doua zi.
Coafeza a muncit 5 ore, a doua zi, si in timp ce ii descurca fetei parul, a descoperit ca parintii acesteia divortasera in urma cu cativa ani, asa ca adolescenta se confrunta cu o depresie severa de atunci.

„A inceput sa imi spuna cum se simta si mi-a spus ca inainte facea sporturi de tot felul, dar in ultimii doi ani, de cand depresia a pus stapanire pe ea, nu mai vrea sa faca nimic”.

Intr-un sfarsit, coafeza a reusit sa o pieptene, sa ii spele parul si sa i-l coafeze. Cand s-a uitat in oglinda, adolescenta a avut un soc.
Isi recapatase parul si chiar a zambit. I-a spus coafezei ca va zambi in pozele de la inceputul anului scolar, care incepea a doua zi. 

Te-ar putea interesa si

Loading...