O asistentă de la Spitalul pentru Copii „Marie Curie” a fost confirmată cu coronavirus

Asistenta ar fi intrat în contact cu patru angajați din Marie Curie, care nu sunt însă doctori.

K.B., duminică 15 martie 2020 , 17:04

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Potrivit unor surse, În acest moment, femeia se află internată la Spitalul Victor Babeș.

Pe data de 8 martie, asistenta de la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Marie Curie” a participat la un eveniment alături de o familiei. Ulterior, și membrii acesteia au fost diagnosticați cu virusul ucigaș din China.

Citeste si: Papa Francisc, mesaj liniștitor pentru populație: „Să ne gândim la când ne vom întoarce în cafenele, la pălăvrăgelile noastre, la selfie-urile laolaltă”

Citeste si: Ministrul Afacerilor Interne: Starea de urgenţă ne va permite să luăm cele mai potrivite măsuri pentru limitarea noului coronavirus

Citeste si: Gabriela Firea: "Se poate bea apă de la robinet. Nu este infestată”

"Este vorba de o doamnă asistentă care a fost la un eveniment în data de 8 martie cu o familie. Această familie a fost ulterior confirmată ca fiind pozitivă pentru infecţia cu noul coronavirus. În cursul zilei de marţi doamna a aflat de această suspiciune în momentul când era la serviciu. Perioada cât a stat dânsa la serviciu a fost destul de scurtă, sub o oră. Aflând de această suspiciune, s-a autoizolat ea şi familia ei şi a fost confirmată pozitiv cu infecţia cu noul coronavirus", a precizat medicul epidemiolog Carmen Murariu, de la Spitalul Marie Curie, potrivit Observator.tv.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si