O bandă de hoți români a fost prinsă de polițiștii din Italia. Șase persoane au fost trimise în judecată

O bandă de hoți, formată majoritar de români a fost destructurată, după ce a dat mai multe lovituri la afacerile locale. Șase persoane au fost trimisă în judecată, iar restul sunt căutate de polițiști.

Author: Alexandra Costea luni 05 decembrie 2022 , 11:44

O bandă de hoți români a fost prinsă de polițiștii din Italia. Șase persoane au fost trimise în judecată

O bandă de hoți români a fost prinsă de polițiștii din Italia. Șase persoane au fost trimise în judecată

[Sursa foto: istock.com]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

O mare parte dintre inculpații de la acea vreme locuiau erau domiciliați în Catania. Românii s-au mobilizat în diferite părți ale Siciliei și apoi au lovit.

Citește și: Pachete suspecte primite de mai multe ambasade ale Ucrainei în străinătate. Au fost găsiți ochi de animale și sânge

Rețeaua infracțională este acuzată de mai multe spargeri, comise în societăți comerciale din zona industrială, dar și în zonele Enimed. Hoții au plecat acasă cu materiale și echipamente de lucru.

Rețeaua infracțională este formată majoritar din români

Conform polițiștilor italieni, rețeaua infracțională este formată aproape exclusiv din cetățeni români. Șase dintre ei sunt judecați, iar doisprezece sunt dați dispăruți.

Citește și: Georgeta a fost executată în Italia cu o armă cu alice. Polițiștii nu au niciun indiciu despre cel care a ucis-o pe româncă

Totodată, unul dintre ofițerii de poliție care se ocupă de anchetă a fost audiat în sala de judecată în fața instanței penale.

Acesta a răspuns la întrebările procurorului Mario Calabrese, precizând că inculpații au fost monitorizați prin analiza înregistrărilor apelurilor telefonice. Au existat interceptări telefonice pentru a confirma acuzațiile.

Unul dintre avocații apărării, avocatul Paolo Testa, a pus o serie de întrebări pentru a evalua modul în care polițiștii i-au găsit. Se pare că bunurile furate, printre care cupru, au fost apoi plasate într-un centru specializat din zona Catania, potrivit  jurnaliștilor italieni.

Citește și: Tragedie în Italia. O româncă a fost împușcată în propria locuință: oamenii legii nu au găsit încă vinovatul


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si