O batrana din sectorul 4 a fost alungata de la sedinta de consiliu publica! Ce i s-a spus

Prima sedinta de consiliu local in aer liber a incis repede spiritele tuturor participantilor. Politicienii au avut insa cu totul alte prioritati, nu sa asculte necazurile bietilor oameni din sector.

Webeditor: V.P. Author: Stirile Kanal D joi 18 mai 2017 , 19:19

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+


-Care e problema? Lasati-I in pace! Este foarte importat sa stati alaturi de noi la masa. Asta-i tiganie curata! Noi nu am venit aici, sa stam dupa dumneavoastra!

Transparenta… Cel putin acesta este motivul invocat de edilul sectorului 4 cand este intrebat de ce a facut sedinta chiar pe spatiul pe care vrea sa-l trasforme in parcare.

- Am venit ca au auzit ca vine primarul si vreau si eu sa-l cunosc.

Va rugam sa tineti minte imaginea acestei batrane! Si ea este locuitor al sectorului 4. A venit sa isi spuna pasul la o sedinta de consiliu PUBLICA!!!  Are aproape 80 de ani. S-a asezat cuminte pe un scaun. Si dumneaei are probleme. Locurile de parcare… pe care primaria vrea sa le construiasca in parc…pentru ea sunt spatii unde ar putea sa se odihneasca..

- Atata pamant pe care il mananca mizeria, sa imi dea si mie 5 metri sa pun o rulota. Sa plec, asta e. Cine v-a zis sa plecati? I-am zis ca plec. M-au intrebat de ce stau aici. Cine v-a zis? Un baiat. De aici, reprezentant? Da.

-Toate sedintele consiliului sunt publice. Stiti bine lucrul acesta.

EA ESTE "VOCEA" SECTORULUI 4!

Pentru unii insa, public nu este tradus intocmai. Batrana a fost alungata. Erau treburi mai importante de discutat. S-a asezat si de aceasta data tacuta, in iarba si  a ascultat problemele tuturor…

DANIEL BALUTA, PRIMARUL SECTORULUI 4:  Dincolo de drum, putem intra pe o strada, oricare dintre strazile aceastea sunt sufocate de masini.

Dupa mai bine de 2 ore, batranetea si soarele arzator au obosit-o. Nimeni nu a avut timp si de ea... A cedat! A plecat! Off-ul bunicii de 80 de ani n-a avut nicio valoare in fata locurilor de parcare.

- Vom avea din ce in ce mai multi oameni, care vor folosi mijloace alternative, care vor merge cu bicicleta, vor folosi transportul in comun…


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si