O bona din Bucuresti a furat din casa in care muncea mai multe bijuterii si un card de salariu!

O femeie angajata ca bona pentru a avea grija de copiii unei familii din Bucuresti a furat din casa in care muncea mai multe bijuterii, precum si un card de salariu, pe care o tanara de 19 ani l-a folosit pentru cumpararea mai multor produse. Femeia si tanara au fost arestate preventiv.

Author: G. S. vineri 30 martie 2018 , 17:21

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Potrivit Politiei Capitalei, o femeie de 31 de ani a sesizat politia cu privire la faptul ca mai multe persoane necunoscute i-au furat din casa mai multe bijuterii si cardul de salariu, care a fost utilizat pentru mai multe plati.

Politistii au descoperit ulterior ca bona, o femeie de 36 de ani, pe care familia o angajase la inceputul lunii martie in urma unui anunt de pe internet, a furat bijuteriile si cardul, care

a fost folosit pentru mai multe plati si adus inapoi in casa familiei.

In urma perchezitiilor facute la domiciliul bonei, politistii au gasit bijuteriile furate. De asemenea, au descoperit faptul ca o tanara de 19 ani a folosit cardul de salariu.

Cele doua femei au fost arestate preventiv, fiind cerccetate pentru furt, operatiuni financiare in mod fraudulos si accesul ilegal la un sistem informatic.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si