Deleah Poulton in varsta de 19 ani din Regatul Unit al Marii Britanii isi va petrece urmatoarele 16 luni intr-un centru pentru tineri infractori deorece in perioada in care a bost bona unui baiat in varsta de 13 ani a intretinut in jur de 70 de raporturi sexuale cu minorul.
Mai mult, femeia obisnuia sa aduca la intalniri si alcool pe care-l consuma impreuna cu baiatul de care trebuia sa aiba grija.
Faptele s-au petrecut in cele 15 luni in care femeia a fost platita de familia baiatului pentru a avea grija de acesta.
Baiatul a fost cel care i-a povestit mamei de ceea ce s-a intamplat intre el si bona. Mama baiatului a alertat imediat autoritatile.
Judecatoarea a decis ca Deleah Poulton sa isi petreaca urmatoarele 16 luni la un institut pentru tineri infractori, spunand ca pedepsele in cazul in care femeilor care intretint relatii sexuale cu minori nu sunt asa de drastice ca in cazul barbatilor.
Tanara s-a aparat, spunand ca ea si baiatul au fost indragostiti unul de celalalt, iar relatiile sexuale au fost consensuale, relateaza publicatia britanica Metro.

Deleah Poulton in varsta de 19 ani din Regatul Unit al Marii Britanii isi va petrece urmatoarele 16 luni intr-un centru pentru tineri infractori deorece in perioada in care a fost bona unui baiat in varsta de 13 ani a intretinut in jur de 70 de raporturi sexuale cu minorul. Mai

mult, femeia obisnuia sa aduca la intalniri si alcool pe care-l consuma impreuna cu baiatul de care trebuia sa aiba grija.

Faptele s-au petrecut in cele 15 luni in care femeia a fost platita de familia baiatului pentru a avea grija de acesta. Baiatul a fost cel care i-a povestit mamei de ceea ce s-a intamplat intre el si bona. Mama baiatului a alertat imediat autoritatile. Judecatoarea a decis ca Deleah Poulton sa isi petreaca urmatoarele 16 luni la un institut pentru tineri infractori, spunand ca pedepsele in cazul in care femeilor care intretin relatii sexuale cu minori nu sunt

asa de drastice ca in cazul barbatilor.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Tanara s-a aparat, spunand ca ea si baiatul au fost indragostiti unul de celalalt, iar relatiile sexuale au fost consensuale, relateaza publicatia britanica Metro.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si