Ei sunt Costi si Nicu, fratii care n-au avut cui sa-i spuna "mama", niciodata. In locul ei o au pe mamaie, femeia care ii creste de cand erau in fasa. Nora ei i-a abandonat fara sa stie ca lasa in urma doua mici comori.

Cei trei locuiesc intr-o casa din chirpici construita acum 150 de ani, care sta sa cada peste ei. Nu au geamuri, nu au curent si nici apa.
"Noaptea, cum trec tirurile, se zdruncina. Poate sa cada oricand.Frica e mare", spune batrana plina de suparare.

Cand vorbeste despre nepoti, chipul bunicii intinereste. Sunt lumina ochilor ei si nu i-ar da pentru nimic in lume. "Le dau conserve, uite, azi le-am facut pulpite si ce mai am si eu prin frigider", explica ea despre masa nepotilor.

Cea mai mare suparare a bunicii e ca nu le poate oferi micutilor un trai mai bun. In 2016, cei doi umbla desculti pe pamantul rece, stau la lumina lampii si la desene animate se uita doar la vecini.

Pana acum, copiii nu au primit niciodata cadouri de ziua lor. Fiecare ban e dramuit, insa chiar si asa, femeia nu are cum sa stranga 4 mii de lei.
De atat ar avea nevoie ca sa aduca macar lumina in casa lor. Daca aveti cum sa-i ajutati, va rugam sa luati legatura cu primaria din Perisor, judetul Dolj.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si