O cântăreață de muzică populară a suferit un grav accident în Grecia. Femeia are acasă 3 copii

O cântăreață de muzică populară a fost implicată într-un grav accident în Grecia. Femeia are acasă 3 copii și solicită ajutor din partea oamenilor.

G.B., duminică 29 septembrie 2019 , 12:48

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Momente delicate pentru o îndrăgită artistă de muzică populară de la noi. Cântăreaţa a suferit un accident grav în Grecia, acolo unde se afla în vacanţă alături de soţul ei, iar acum familia are nevoie de ajutor, conform spynews.ro.

Citeste si: Povestea șocantă a celor 500 de elevi care erau ținuți în lanțuri la școală

Monica Pîrvulescu şi-a fracturat coloana în urma unui grav accident şi trebuie să fie operată. Asigurarea medicală nu acoperă aceste cheltuieli. Cel care a făcut un apel pe Facebook a fost soţul ei, Bogdan Pîrvulescu, care i-a rugat pe toţi să-i ajute soţia.

Femeia are acasă 3 copii

Interpreta are nevoie să ajungă acasă cu o maşină specială, iar mai apoi să se opereze şi să urmeze recuperarea. Monica Pîrvulescu este mama a trei copii, iar micuţii încă nu ştiu de cele întâmplate cu mama lor.

O cântăreață de muzică populară a suferit un grav accident în Grecia. Femeia are acasă 3 copii

Citeste si: Adolescentă de 16 ani batjocorită de trei tineri și snopită în bătaie din răzbunarea unei copile de 13 ani

De asemenea, mai mulţi dintre colegii artistei au transmis mesaje emoţionante pe reţelele sociale, rugându-i pe toţi oamenii cu suflet mare să o ajute aşa cum pot.

„Eu, Bogdan Pîrvulescu, și iubită mea soție, Monica Pîrvulescu, mama celor trei copii ai mei: Roberto, 15 ani, Irina, 12 ani și Eva, 9 luni, trecem prin cea mai grea situație prin care poate trece o familie. Suntem în Grecia, unde Monica a avut un accident și are coloana facturată, suntem în spital, iar asigurarea nu acoperă costurile operației și a spitalizării, iar copiii sunt în ţară și încă nu au aflat de acest necaz.

O cântăreață de muzică populară a suferit un grav accident în Grecia. Femeia are acasă 3 copii

Citeste si: Un bărbat din Suceava a fost arestat după ce i-a trimis o poză iubitei sale. Ce secret ascunde fotografia?

Ne aşteaptă o perioadă foarte grea (transportul în ţară cu o maşină în care să poata sta cât mai comod și o perioadă de câteva luni de recuperare), după care sperăm să se facă bine. Va rugăm din inimă să ne ajutați cum puteți și cu ce puteți cei care ne cunoașteți și voi care puteți. Avem mare nevoie", a scris Bogdan Pîrvulescu pe Facebook, acolo unde puteţi găsi mai multe detalii cu privire la felul în care puteţi ajuta.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si