O familie a rămas "pietrificată" când casa lor de 800.000 de lire sterline și cele cinci mașini au fost găsite mâzgălite cu grafitti. Soții Jones s-au trezit și au descoperit că locuința lor cu patru dormitoare din Billericay, Essex, precum și mașinile lor scumpe fuseseră toate mâzgălite în urma unei "răzbunări care a mers prost". 

Zgârieturile au acoperit fiecare perete exterior al casei lor și mașinile.

De asemenea, au fost tăiate cauciucurile, după ce camerele de supraveghere din casă au fost dezactivate în timpul atacului de peste noapte. Dar, în ciuda pagubelor șocante, poliția a abandonat ancheta.

Întreaga familie este în stare de șoc

Fiica Sophie Jones, în vârstă de 25 de ani, a povestit grozăvia când s-a trezi duminică dimineața și de a găsi casa familiei de 31 de ani acoperită cu vopsea roșie cu spray.
"Aceasta este o casă de familie care a fost vizată în mod greșit ca un fel de răzbunare. Casa familiei mele a fost vandalizată, cu toate anvelopele a cinci mașini tăiate și cu graffiti peste tot în casă și pe mașini. Suntem devastați de faptul că cineva ar putea face acest lucru. Întreaga familie este încă în stare de șoc pentru că nu ne dăm seama cum cineva poate fi atât de rău fără niciun motiv.

Ne-a zguduit complet pe toți”, a spus aceasta.

Citește și: Caz învăluit în mister în Italia. Un deținut român a fost găsit fără suflare în celula sa

Familia este șocată și nu își poate explica cine ar fi putut face un astfel de gest.

Familia este șocată și nu își poate explica cine ar fi putut face un astfel de gest

[Sursa foto: Mirror]

Proprietarul Simon Jones, în vârstă de 61 de ani, a declarat: "Am fost foarte afectat: "Nu am idee câți bani va costa repararea pagubelor. Casa trebuie să fie vopsită, dar nu am idee cât va costa.

Au tăiat 13 anvelope. Nu există nicio înregistrare sau altceva. În Billericay, duminică, au fost multe pagube la diverse proprietăți cu vopsea roz”.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

”Noaptea trecută au fost sparte patru vitrine de magazine. Este clar că există o problemă în zonă", a mai spus bărbatul.

Poliția a abandonat acest caz

Atacul a avut loc la 2.30 dimineața la sfârșitul săptămânii trecute, când vandalii au vopsit cu spray peste camerele de supraveghere  înainte de a tăia toate cele 25 de anvelope ale celor cinci mașini ale familiei.

Polițiștii au fost chemați în acea dimineață, iar de atunci familia a sporit securitatea în casă, îngrozită de un alt atac.

Atacul a avut loc la 2.30 dimineața la sfârșitul săptămânii trecute, când vandalii au vopsit cu spray peste camerele de supraveghere înainte de a tăia toate cele 25 de anvelope

Atacul a avut loc la 2.30 dimineața la sfârșitul săptămânii trecute, când vandalii au vopsit cu spray peste camerele de supraveghere înainte de a tăia toate cele 25 de anvelope

[Sursa foto: Mirror]

"Părinții mei sunt pensionari și locuiesc în casa lor de 31 de ani fără probleme și nu au avut niciun fel de dispute. Acum am fost nevoiți să asigurăm o securitate suplimentară. Ne este frică chiar și să dormim pentru că avem impresia că oamenii ne urmăresc”, a povestit Sophie.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citește și: Un român a fost dat în urmărire internațională pentru că a încercat să jefuiască mai multe ATM-uri din Germania

În mod incredibil, polițiștii din Essex au declarat că nu mai investighează- dând vina pe "lipsa unor linii de anchetă pozitive".

"Am fost chemați cu puțin timp înainte de ora 10:00 duminică, în urma unor sesizări de daune criminale la o proprietate din Billericay. În urma unei revizuiri, această investigație a fost acum clasată din cauza lipsei unor linii de anchetă pozitive. În cazul în care vor apărea mai multe informații, aceasta ar putea fi supusă unei revizuiri suplimentare", a declarat un purtător de cuvânt al poliției din Essex. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si