Artista a pierdut trei copii, insa, in ciuda acestor traume, nu se da batuta.  Invitata pe platoul de filmare al unei televiziuni, cantareata a fost intrebata ce ar face in cazul in care ar fi sa ramana insarcinata inca o data.

Mariana Ionescu Capitanescu a oferit un raspuns transant: "L-as pastra, daca as stii ca ar fi cineva care m-ar ajuta sa-l cresc.

Oricum, eu mi-am dorit mai multi copii, mai mult de doi, dar nu a mai fost timp", a mai afirmat celebra interpreta.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Mariana Ionescu Capitanescu a pierdut primul copil in Canada. Bebelusul s-a nascut mort. Medicii canadieni i-au explicat ca nu trebuie sa faca niciun fel de tratament. Artista, care i-a ascultat, a ramas din nou insarcinata, insa a pierdut sarcina. Doctorii canadieni au insistat si i-au spus ca, daca se va trata, risca sa nasca un copil cu Sindromul Down. Mariana Ionescu Capitanescu nu a mai avut incredere in acestia, iar la a treia sarcina, a venit in tara, unde copilul a fost salvat de medicii romani, potrivit spynews.ro.

A nasut un baiat perfect sanatos, care are acum aproape 22 ani. Apoi, interpreta de muzica populara a mai dorit un copil. A ramas insarcinata, insa nenorocirea avea s-o loveasca pentru a treia oara. Mariana Ionescu Capitanescu a avut curajul sa incerce din nou si a reusit s-o nasca pe Tara.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si