Restaurantul cu meniuri culese din bucatariile lumii este, de fapt, cantina unei corporatii care are grija ca angajatii, in mare parte tineri, sa fie mereu satui si fericiti. Senvisurile reci de la colt de strada au fost inlocuite cu preparate calde si gustoase al caror pret e chiar mai mic:

Catalin Voican- angajat firma de it: Compania ne subventioneaza jumatate din costul mesei.

Alexandru Debreczeni- manager restaurant: Meniul il pregatim inainte cu o saptamana pentru saptamana care urmeaza, le trimitem de obicei joi sau vineri, astfel ei au timp sa isi aleaga preparatele pe care vor sa le consume saptamana viitoare.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

 Brandusa Borza- angajata firma de it: Ai senzatia ca mananci ca acasa.

Decontat pe jumatate de angajator, un meniu cu desert n-ajunge sa coste mai mult de 18 lei… Pe langa cheltuiala redusa pe mancare, tinerii care- la angajare- asteapta si altceva decat un salariu motivant, iau masa cand au pofta.

Alexandru Debreczeni- manager restaurant: Programul este de dimineata de la ora 8 pana la 23, maxima clientelei este intre 12 si 13.30.

Iustina Cimpoeshu- anagajata firma de it: Urcam doar un etaj, e tot timpul masa pregatita. Preparatele sunt proaspete, vezi chiar cum se prepara.

Nu doar iubirea trece prin stomac, iar dovada e un sondaj facut recent de americani: rezultatul a aratat ca eficienta la locul de munca depinde in mare parte de satisfactia de dupa masa. Conditia e una singura: ca meniul sa le asigure angajatilor necesarul de energie pentru o zi intreaga!  

Iustina Cimpoeshu- anagajata firma de it: Mananc tot timpul o supa pentru ca ajuta foarte mult, urmand ca felul doi sa fie care sa reziste pana seara.

Pana la incheierea programului de lucru, e loc si de gustari: angajatorii cu mentalitate occidentala tin cont nu doar de fericirea celor care le-aduc profit, ci si de sanatatea lor!  
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si