Potrivit unor surse judiciare, barbatul de 43 de ani, tata a cinci copii, a fost ridicat pentru a fi dus la audieri de catre procurorii DIICOT, fiind cercetat pentru pornografie infantila.
Sursele citate spun ca barbatul intretinea relatii sexuale cu fiica sa in varsta de 13 ani, iar totul era inregistrat cu un telefon mobil si stocat in propriul calculator. Fata a ajuns sa ii scrie tatasui ei scrisori de dragoste, iar totul a durat aproape un an, pana cand una dintre surori si-a dat seama ce se intampla in casa familiei.
Sora i-a povestit bunicii si colegilor de la scoala, iar bunica ar fi fost cea care i-a anunat pe procurorii DIICOT.
Barbatul a fost ridicat, miercuri dimineata, de catre procurori, pentru a fi audiat, anchetatorii ridicand si computerul, al carui continut urmeaza sa fie verificat.
 
 

Potrivit unor surse judiciare, barbatul de 43 de ani, tata a cinci copii, a fost ridicat pentru a fi dus la audieri de catre procurorii DIICOT, scrie News.ro.

Sursele citate spun ca barbatul intretinea relatii sexuale cu fiica sa in varsta de 13 ani, iar totul era inregistrat cu un telefon mobil si stocat in propriul calculator. Fata a ajuns sa ii scrie tatalui ei scrisori de dragoste, iar totul a durat aproape un an, pana cand una dintre surori si-a dat seama ce se intampla in casa familiei.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Sora i-a povestit bunicii si colegilor de la scoala, iar bunica ar fi fost cea care i-a anunat pe procurorii DIICOT.Barbatul a fost ridicat, miercuri dimineata, de catre procurori, pentru a fi audiat, anchetatorii ridicand si computerul, al carui continut urmeaza sa fie verificat.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si