O craioveancă a cumpărat un iPhone de 7.000 de lei, dar când a deschis cutia a avut parte de un ȘOC! "Nu ne-a venit să credem ce e acolo. Nici mie, nici angajatului de la magazin" - Ai grijă să nu pățești și tu la fel

O tânără din Craiova a făcut o comandă online pe site-ul unei prestigioase firme de comerţ electronic din România un iPhone XS pentru care a plătit 6.800 de lei.

C.I.P., vineri 01 februarie 2019 , 15:11

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Chemată la magazin pentru ridicarea produsului, a avut o surpriză de proporţii la desigilarea produsului.

Femeia spune că s-a ferit să-şi cumpere telefonul din altă parte decât de la o firma serioasă. “Am fost la magazinul din curtea fostei uzine Electroputere Craiova. Am spus că vreau să cumpăr un smartphone iPhone XS MAX, iar angajaţii au zis că nu-l au pe stoc, dar îl pot comanda online şi în 3 zile lucrătoare îl voi primi. Aşa am făcut. Am făcut comanda, am achitat factura de 6.800 de lei şi am plecat acasă.”, povesteşte tânăra.

Joi, 31 ianuarie, în jurul orei 17.00, femeia a fost sunată din partea companiei şi a mers la magazin sa-şi ridice produsul. “Un angajat mi-a adus cutia. Mi-a arătat că este sigilată şi a desfăcut-o în faţa mea. Îl rugasem să-mi introducă el cartela şi să-mi facă toate configurările necesare”, a declarat clienta. Când salariatul a deschis cutia a rămas cu gura căscată. “Nu ne-a venit să credem. Nici mie, nici lui. În locul telefonului erau puse bucăţi de plastilina. Toţi angajaţii au venit la noi, inclusiv şeful de magazin, inclusiv clienţii. Toată lumea făcea fotografii la cutie”, a povestit craioveanca.

Angajaţii şi-au înştiinţat printr-un mail şefii de la Bucureşti şi i-au promis clientei că vor încerca sa rezolve cât mai repede problema. “Pana acum nu m-au sunat, încă aştept. Imaginaţi-vă ce ar fi însemnat să primesc telefonul prin curier. Cine m-ar fi crezut pe mine ca în loc de iPhone am găsit plastilină? Nimeni. Mi se pare incredibil ce s-a întâmplat. Asta-i România noastră!”, a mai spus clienta.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si