O creatură cu blană, ochi mari și gura uriașă a creat panică printre localnici

O femeie din Chibolo, Columbia a reușit să filmeze o creatură ciudată, așezată pe gardul unei ferme. Vietatea a stârnit panică pintre localnici din cauza sunetelor p care le scotea.

Author: Diana Puiu miercuri 12 ianuarie 2022 , 16:26

O creatură cu blană, ochi mari și gura uriașă a creat panică printre localnici

O creatură cu blană, ochi mari și gura uriașă a creat panică printre localnici

[Sursa foto: observator.ro]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Femeia a surprins creatura pe gardul unei ferme și a confundat-o cu o bucată de lemn. Vietatea e de dimensiuni mari și nu se mișca în momentul în care a fost filmată.


Pasărea are o gură mare, penele de pe spate se ridică în momentul în care cineva se apropie de ea, iar trupul este acoperit de pene, diferite față de păsările normale.

Citeste si: Baza de eliberare a animalelor în Daxiangling: adaptarea și eliberarea au decurs cu succes, trei urși panda mari s-au adaptat

Pasărea este inofensivă pentru oameni

Pasărea face parte din categoria păsărilor patoo, o specie care se hrănește cu insecte mari și vertebrate de mici dimensiuni.
Chiar dacă aceasta are un aspect infricoșător și scoate sunete care ar putea speria pe oricine, aceasta este inofensivă pentru oameni.


Cea mai cunoscută caracteristică a marelui patoo este strigătul grav și neobișnuit pe care îl face pe tot parcursul nopții. Vietatea se găsește, de obicei, în pădurile din America de Sud.
”Prima dată când am văzut-o am crezut că este un băț, dar s-a mutat și m-am apropiat de el. Pasărea și-a deschis ochii și gura și m-a speriat foarte mult, dar fiind atât de ciudată am decis să fac poze și să înregistrez", spune femeia care a filmat pasărea.

Citeste si: Pastila de a doua zi: Administrare, eficienta si riscuri

Citeste si: Confesiunea pe care Andreea Antonescu i-a făcut-o fostului soț, când s-a cuplat cu Victor Vrînceanu- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea incredibilă a unui copil care s-a pierdut în pădure: ”Un urs a avut grijă de mine”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si