Faith devine extrem de gelos atunci când vine vorba de Doga, față de care încă mai are sentimente puternice de iubire. Gorkem, dar și Pembe remarcă manifestările “ciudate” ale lui Fatih, când vine vorba de Doga, iar certurile se intensifica între tinerii soți.

Gorkem va avea parte de un șoc atunci când Fatih îi spune acesteia că persoane importante din familia sa îl sfătuiesc să divorțeze, din cauza comportamentului nepotrivit al acesteia față de familie.

Pe de altă parte, Omer va trebui să se confrunte cu Gorkem, după ce femeia află că acesta își sfătuiește nepotul să divorțeze. Doga, în schimb, trăiește momente frumoase alături de Giray și chiar îl va înfruntă pe Fatih atunci când acesta își manifestă gelozia față de viața privată a fostei sale soții.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: O româncă l-a păcălit pe iubitul italian să-și vândă casa și să-i dea toți banii. L-a părăsit și și-a deschis un magazin în Focșani- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Kîvîlcîm va fi nevoită să se confrunte cu prejudecățile familiei Unal, atunci când aceasta va fi desemnată, de către soțul său, în fruntea departamentului de publicații al firmei.

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si