Bătaia a avut loc la Școala nr.1 din Mogoșoaia, județul Ilfov. Cele două eleve s-au bătut reciproc, însă, una dintre ele a ajuns de urgență la spital.

Bătaie între eleve la o școală din Mogoșoaia

Poliția din Ilfov a anunțat că fetele sunt eleve în clasa a V- a la o școală din Mogoșoaia, iar, între acestea a avut loc o altercație. În urma bătăii reciproce, una dintre eleve a ajuns la spital: „La data de 20 februarie a.c.

în jurul orei 15:26, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că, fiica ei, în timp pe ce se afla la școala din Mogoșoaia, a fost lovită de către o altă elevă”.

Citește și: EXCLUSIV: Un copil de 16 ani s-a sinucis după ce a fost judecat pentru orientarea sexuală./”Trăim într-o societate în care acest subiect este considerat tabu”

În urma incidentului, la fața locului s-au prezentat polițiștii din Buftea.

Citește și: VIDEO- S-au luat la bătaie pentru vizualizări. Șapte tineri au regizat o încăierare într-un fast-food din centrul Bucureştiului

Ce spun autoritățile

Polițiștii au stabilit că elevele s-au lovit reciproc, în urma unor neînțelegeri: „Una dintre cele două eleve a fost transportată la spital, de către echipajul medical sosit la fața locului pentru acordarea îngrijirilor de specialitate”.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Bătut de colegi și aruncat în tomberon- Afirmațiile la adresa unui elev din Bacău, care se crede că ar fi fost persecutat la școală

În acest moment, polițiștii din Buftea fac verificări pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs incidentul și luarea măsurilor legale impuse.

Scandal între două adolescente pe holurile unei școli din Bacău. Elevele s-au luat la bătaie din cauza unui băiat

Două adolescente, eleve la Şcoala Generală Mircea Cancicov Bacău, s-au luat la bătaie chiar pe holul instituției de învățământ. Tot scandalul a pornit din cauza unui băiat.

Cele două adolescente implicate în conflict sunt eleve în clasa a-6-a şi clasa a-7a. Bătaia dintre cele două fete a fost filmată de către colegii care au asistat îngroziți la întreaga scenă.

Mai mulţi colegi de clasă s-au strâns in jurul lor, dar nimeni nu a intervenit să le despartă. Mai mult, copii încercau să ducă conflictul mai departe strigând:   "Dă-i mai tare!".

Citește și:  O îngrijitoare româncă și bătrânul de care avea grijă au rămași prinși sub bucăți imense de beton. Casa s-a prăbușit peste ei

Citeste si: Virginia, întrebare neașteptată pentru Patrick: „Patrick, îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?”- kfetele.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

Potrivit primelor informații, tot scandalul dintre cele două fetele ar fi pornit din cauza unui băiat.

În urma conflictului, una dintre adolescente a ajuns la Spitalul de Urgenţă Bacău, prezentând răni serioase. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si