In varsta de numai 17 ani, Nicoleta sustine ca este mandra ca este romanca, desi in tara lucrurile nu functioneaza asa cum ar fi trebuit. Recent, ea a scris un poem cu care a participat la concursul "Niciodata prea tanar pentru a te implica", organizat de Ministerul Justitiei si Ambasada SUA, scrie adevarul.ro.

"Ea e coruptă, dar continuă să fie frumoasă,/ Politica e la pământ, dar vrea să pară glorioasă.

Corupţia vine, corupţia pleacă,/ Corupţia leagă, şi tot ea dezleagă./ Trăim într-o ţară coruptă de ani buni,/ Ne dorim să auzim adevărul, nu minciuni.

De ce statul nu direcţionează bani pentru educaţie?/ De ce şcoala nu are propria fundaţie?/ De ce nu se oferă condiţii optime de învăţare?/ De ce nu există un minim de bunuri pentru fiecare?

Am vrut să evit, dar e inevitabil,/ N-am putut, căci timpul e contabil. / Şi e corupt şi el, doar trăim în România,/ Oh, de s-ar vedea doar armonia!", scrie tanara.

Citeste mai mult aici

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si