Maluma a avut multe concerte, dar cel din București îi va rămâne amintire. O româncă a reușit să-l lase pe celebrul cântăreț fără cuvinte, după ce și-a aruncat lenjeria intimă, de culoare albă, pe scenă, foarte aproape de artist. Vedeta a rămas uimită.

Citeste si: Justin Bieber are cele mai multe nominalizări la Premiile MTV Europe Music 2021

Maluma este în prezent unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți din întreaga lume. El a fost așteptat cu nerăbdare în țara noastră. Tânărul a venit pregătit să susțină un concert în România, însă o româncă l-a surprins.

Maluma a rămas surprins de gestul unei românce

Tânăra și-a aruncat lenjeria intimă, de culoare albă, pe scenă. Maluma nu se aștepta la așa ceva, așa că a rămas mut de uimire. A ridicat lenjeria, iar apoi a privit-o uimit, mai ales pentru că a rămas fără cuvinte.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: O româncă l-a păcălit pe iubitul italian să-și vândă casa și să-i dea toți banii. L-a părăsit și și-a deschis un magazin în Focșani- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Artistul face mereu atmosferă și multe domnișoare se țin după el. Așa că o fană înfocată a recurs la un gest uimitor. Celebrul cântăreț a avut multe concerte, dar probabil că niciodată nu a fost atât de surprins.

Citeste si: VIDEO| Dan Blizerian a organizat o petrecere inedită de Halloween. Ce vedete au fost invitate

Bărbatul nu a mai avut cuvinte atunci când a observat că românca și-a aruncat lenjeria intimă pe scenă și a privit-o uimit preț de câteva secunde și s-a oprit din cântat, dar nu pentru mult

timp.

După ce s-a „holbat” la lenjerie, celebrul cântăreț a lăsat-o pe jos și a continuat să-și cânte piesele, dar cu zâmbetul pe buze. Multe vedete din țara noastră au mers la concert și s-au fotografiat alături de îndrăgitul artist.

Citeste si: "Despacito" se va auzi la Bucuresti! Maluma si Luis Fonsi vin in Romania si promit un show pe cinste pentru toti fanii!

Nicole Cherry a postat o imagine de colecție alături de Maluma pe rețelele de socializare, unde a primit numeroase aprecieri din partea fanilor.

Citeste si: Concert Maluma la București pe 8 aprilie 2022. Artistul vine pentru a doua oară în România


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si