O fetiță de 8 ani a fost vizitată de mama și de fratele ei mai mare cu un an în timp ce se afla la spital. După ce și-a vizitat copilul aflat pe patul spitalului, femeie a decis să îi abandoneze pe amândoi și a decis să plece singură de lângă cei mici.

Și-a abandonat copilul minor la spital

Un incident șocant s-a petrecut în urmă cu o zi, în Galați.

O femeie, în vârstă de 39 de ani, a mers la spital pentru a-și vizita copilul minor, o fetiță de 8 ani. Femeia a mers însoțită de un minor, în vârstă de 9 ani.

După ce și-a vizitat fetița, femeia a decis să plece singură, lăsând copilul de 9 ani lângă fetița internată. Cei doi su fost abandonați în spital.

Conducerea Spitalului de Pediatrie ”Sfântul Ioan” din Galați l-a alertat imediat pe tatăl celor doi copii, care, ulterior a sunat la apelul unic de urgență 112.

"La data de 17 februarie 2024, la ora 16:10, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Galați au fost sesizați, prin apel S.N.U.A.U. 112, de către un bărbat, din municipiul Galați, cu privire la faptul că o femeie, în vârstă de 39 de ani, din Galați, concubina bărbatului, l-ar fi lăsat nesupravegheat pe fiul lor minor, în vârstă de 9 ani, în incinta Spitalului de Pediatrie ”Sfântul Ioan” din Galați.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Imagini sfâșietoare de la priveghiul Biancăi! Momentul în care soțul ei izbucnește în plâns- wowbiz.ro

Din verificările efectuate de polițiști, aceștia au stabilit că cele sesizate se confirmă, în sensul că femeia, aflându-se la programul de vizită medicală a fiicei sale, în vârstă de 8 ani, împreună cu minorul de 9 ani, ar fi părăsit în mod voluntar unitatea medicală și l-ar fi lăsat pe acesta din urmă în incinta

spitalului", se arată în comunicatul transmis de IPJ Galați.

Citește și: Copil de şase ani, cu dizabilităţi, abuzat de propriii părinți, la Roman. Cine e aflat despre coșmarul trăit de minor?

o femeie tana mana unui copil la spital

ȘI-a abandonat copiii la spital

[Sursa foto: istockphotos]

Imediat bărbatul, tatăl băiețelului de 9 ani, a mers la spital pentru a-și recupera copilul.

Autoritățile fac cercetări pentru a afla identitatea femeii și pentru a clarifica situația. Bineînțeles, vor fi luate măsurile legale care se impun.

IPJ Galați a declarat că autoritatea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Galați a fost sesizată.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si