O femeie a făcut piruete în jurul lui IPS Teodosie, în timpul primei slujbe din perioada de relaxare - VIDEO

Apariţie cel puţin bizară în cadrul primei slujbe oficiată în aer liber de arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, după instaurarea stării de alertă. O femeie a apărut de nicărieri şi s-a învârtit în jurul ierarhului şi a preoţilor.

A.M.S., duminică 17 mai 2020 , 12:24

O femeie a făcut piruete în jurul lui IPS Teodosie, în timpul slujbei
O femeie a făcut piruete în jurul lui IPS Teodosie, în timpul slujbei
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

  Femeia şi-a făcut simţită prezenţa în timpul Liturghiei Sf. Ioan Gură de Aur, oficiată vinderi, 15 mai, de ÎPS Teodosie în faţa catedralei Sf. Petru şi Pavel şi transmisă live pe internet.

  Purtând ochelari de soare şi mască de protecţie, iniţial femeia îşi face apariţia printre oamenii prezenţi la slujbă făcând piruete printre ei, fapt ce îi atrage atenţia arhiepiscopului.

  Citeste si: VIDEO| Copii împărtăşiţi cu aceeaşi linguriţă

  După câteva minute, femeia revine în cadru, însă de data aceasta se apropie chiar de Teodosie pe care îl înconjoară de câteva ori, în timp ce continua să făcă piruete.

  Nici preotul aflat în dreapta arhiepiscopului nu scapă de „ritual“. Având aceeaşi coregrafie, femeia se învârteşte de câteva ori şi în jurul său, după care se mută în spatele lui Teodosie.

  „Dansul“ ei este întrerupt de un bărbat, care vine şi o conduce în afara perimetrului unde era oficiată slujba.

  Sursa: constantadeazi.ro

   


  Abonează-te pe

  Partenerii nostri
  kanald.ro
  Calendar ortodox 16 mai 2021: Ce mare Sfant este praznuit astazi, in Duminica... Calendar ortodox 16 mai 2021: Ce mare Sfant este praznuit astazi, in Duminica Mironositelor!
  spotmedia.ro
  Ce poate învăța România din situația din Seychelles, unde 60% din populație e... Ce poate învăța România din situația din Seychelles, unde 60% din populație e vaccinată, dar numărul de îmbolnăviri crește
  spotmedia.ro
  Cercetătorii au rezolvat o problemă veche de 40 de ani și au obținut ”Sfântul Graal” al... Cercetătorii au rezolvat o problemă veche de 40 de ani și au obținut ”Sfântul Graal” al bateriilor
  b1.ro
  Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau... Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...
  infoactual.ro
  Adevărul despre vaccinare. Monica Pop: „Este o foarte mare greșeală medicală” Adevărul despre vaccinare. Monica Pop: „Este o foarte mare greșeală medicală”
  infoactual.ro
  Florin Cîțu nu s-a abținut în prima zi de relaxare. S-a întâmplat în această dimineață.... Florin Cîțu nu s-a abținut în prima zi de relaxare. S-a întâmplat în această dimineață. „Proastă decizie”
  Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
  Te-ar putea interesa si