Accidentul s-a produs în jurul orei 12.00, pe un drum comunal  (DC3- Urișor-Dej), la o trecere la nivel cu calea ferată nemarcată, iar microbuzul în care erau opt oameni a fost lovit în plin de un tren care circula de la Baia-Mare la Cluj-Napoca. Accidentul a avut loc în localitatea Urişor, unde un tren a lovit un microbuz în care se aflau mai multe persoane. 

Șoferul microbuzului a fost testat cu etilotestul, rezultatul arătând că nu este beat.

Autoritățile clujene au activat Planul Roșu de Intervenție. Salvatorii intervin cu două autospeciale de stingere, o autospecială de transport personal și victime multiple, două ambulanțe SMURD și patru ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță. De asemenea, în zonă a fost trimis și un elicopter SMURD, au anunțat reprezentanții IGSU.

Citeste si: Doi tineri, spulberați pe trecerea de pietoni de un taxi, în municipiul Făgăraș (VIDEO)

"Conducătorul auto în vârstă de 31 de ani, din localitate Dărăbani, judeţul Botoşani, care a condus autovehiculul implicat în accidentul de la trecerea la nivel cu calea ferată din localitatea Urişor a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore", a anunţat, luni seară, Poliţia Judeţeană Cluj.

Accident grav feroviar[Sursa foto: Captură video]

O femeie în vârstă de 40 de ani a murit la spital

Se pare că singurul care a scăpat nevătămat este şoferul, care a fost dus la poliţie pentru a da declaraţii.

Opt dintre răniţi au fost transportaţi la spital, iar o femeie dintre aceștia a încetat din viață deoarece corpul ei a cedat fix la spital, sub ochii medicilor.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Femeia care a decedat la spital avea vârsta de 40 de ani și era din localitatea Dărăbani, judeţul Botoşani.

Citeste si: Un bărbat a murit după ce a căzut din telescaun, în stațiunea Parâng

Microbuzul transporta ilegal mai multe persoane

Poliţiştii au precizat că microbuzul era configurat pentru a transporta 8 pasageri plus şoferul, iar în momentul producerii accidentului, în microbuz se aflau zece persoane. Din totalul persoanelor aflate în microbuz, nouă dintre acestea au fost rănite.

 

 

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si