Kat Smith, de profesie asistent medical, a adus pe lume al treilea copil, un baietel pe nume Ryder in timp ce isi facea baie. Femeia in varsta de 36 de ani se intorsese de la munca cu 30 de minute inainte de a-l aduce pe lume pe micutul Ryder. Ea sustine ca nu a avut nicio durere si crede ca nasterea ei este cea mai usoara nastere intalnita vreodata.

Kat credea ca va trece din nou printr-un travaliu lung si dureros, exact cum s-a intamplat si la cele doua nasteri anterioare. "Nu am simtit nicio durere, doar o usoara presiune si dintr-o data bebelusul meu a fost in cada langa mine. Inca nu imi vine sa cred."

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Femeia si-a anuntat sotul care a chemat de urgenta o ambulanta. Pana la sosirea ambulantei, Kat i-a taiat cordonul obilical bebelusului. Ei au fost dusi la spital, iar in urma controlului, medicii au stabilit ca starea lor este buna si nu necesita internare, scrie The Sun.

"Nu simt ca am adus pe lume un copil. In drum spre casa chiar ne-am oprit sa mancam o pizza, asa de bine m-am simtit" a declarat Kat.

Baietelul are acum 12 saptamani si mama lui spune ca este un copil extraordinar de cuminte si linistit.

"Fiii mei au fost socati sa afle ca fratele lor s-a nascut in cada, dar au spus ca am fost foarte curajoasa, ceea ce m-a bucurat", spune Kat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si