Ea a negat crima, insa a declarat ca era "terifiata" de ideea de a naste. Ea a petrecut 298 de zile om arest preventiv si a fost condamnata la 24 de zile de munca in folosul comunitatii, relateaza mirror.co.uk.

Sursa: mirror.co.uk
Sursa: mirror.co.uk

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Femeia a ascuns sarcina de partenerul ei de viata, cu care avea deja un copil. A negat in tot acest timp ca are o aventura cu un barbat de 32 de ani. Ea a nascut in baie, in timp ce partenerul ei se afla in alta camera. El a gasit-o dezbracata, inconjurata de sange. Medicii au declarat ca au fost socati cand au descoperit copilul ascuns in prosoape, sugrumat. Ea i-a spus iubitului ei ca a facut „ceva rau” si ca va merge la puscarie.

Ea a dezvaluit ca a nascut extrem de repede si ca bebelusul incepuse se planga cand l-a apucat de gat si la strans „cat de tare a putut”. Apoi l-a bagat in dus si a incercat sa il inece. A mai declarat ca nu a stiut de ce a facut asta pentru ca nu are probleme mentale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si